Skocz do zawartości
Nerwica.com

Hipochondria - jakie choroby sobie przypisywaliście..?

LINA

Rekomendowane odpowiedzi

Ellwe, nie wiem czy kostka.. bo dziwne, ze tylko pod jednym palcem, hmm... To ma tak wielkosc 0,5x0,5cm

Kurde szkoda, ze nie pamietam czy wczesniej mialam moze od zawsze, czy teraz sie pojawilo.

Kurde mnie nieraz noga boli w kolanie, myslalam, ze to cos z reumatyzmem, ale teraz juz cholera wie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

aga9115, twardy na maxa, i troche da sie przesuwac. Wiecie ja to nie mam w ogole doswiadczenia jeszcze w roznych guzkach :)

A bole w kolanie mam zawsze jak ma byc deszcz. I neizle, bo neiraz w pogodzie nic nie mowia a mnie zaczyna bolec kolano, i mysle sobie... jak to, boli mnie, a nie zapowiadaja deszczu.... a tu mijaja ze 2h, deszcz!!!! :D

-- 07 mar 2014, 22:46 --

Ja dentosept uzywam, ten taki w malej buteleczce - fajnie znieczula dziasla :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nerwa, ja mam na faku od prawej reki takie coś od pisania piorem cała podstawówkę. Co do boli nóg to cał. Dzieciństwo Mama mi bandazowala nogi bo tal mnie napierdIelaly..... Kolana tez mnie bolą i lokcie, ale to chyba starość i lenistwo....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nerwosol-men, ja sie do takiej pracy nie nadaje. Nawet moja mnie stresuje, bo ciagle musze sie udoskonalac, zeby nie odstawac od reszty a matolkiem nie jestem ale przeraza mnie wyscig szczurow Ogolnie nie lubie takiej stricte pogoni za kasa. Jesli sie nie spelnie artystycznie to dupa i skoncze w kaftanie,o:P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

AddictGirl21 ja mam zimne stopi i dłonie od dziecka, ale też mam niskie ciśnienie :)

U mnie na razie ok z psychozami na temat chorób, bardziej się skupiam na tacie, jest w trakcie leczenia na HCV, ale leczenie nie przynosi skutków, na szczęście ponoć jest jakaś alternatywa dla niego, leczenie innymi lekami, ponoć skuteczniejsze, także zobaczymy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

scooby, Ja już niecierpliwie czekam na rezonans magnetyczny łba dodatkowo, może jakiś guz coś uciska. W razie jakby tam coś było, nożyce i wyciąć szarlatana i święty spokój. Jestem przygotowana na najgorsze...i pierdollę, najwyżej stół operacyjny i bandaż na bani....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

scooby, No ruchu faktycznie mam mało, malutko.....A od kiedy, od roku....i taka chodzę nie wiadomo jaka. Możliwe też, że to taka nerwica bo w środku wszystko się gotuje... :? ...ale wolę wykluczyć ewentualne niedogodności fizyczne, jak to się mówi, trzeba dmuchać na zimne...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi