Skocz do zawartości
Nerwica.com

Tatuaże, piercing i inne modyfikacje

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

A mnie ciekawi, czy można z tym nurkować. Ja miałam standardowe przekłucie nosa (takie z boku, nie wiem, jak się to nazywa) i nurkowało się normalnie. Chodzi mi o wyrównywanie ciśnienia w uszach przy zanurzaniu. Robi się to tak, że zatyka się nos palcami i dmucha przez niego, aż się usłyszy takie charakterystyczne pyknięcie w uszach. Czy Ty @Purpurowy mógłbyś tak zrobić?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, mienta napisał(a):

A mnie ciekawi, czy można z tym nurkować. Ja miałam standardowe przekłucie nosa (takie z boku, nie wiem, jak się to nazywa) i nurkowało się normalnie. Chodzi mi o wyrównywanie ciśnienia w uszach przy zanurzaniu. Robi się to tak, że zatyka się nos palcami i dmucha przez niego, aż się usłyszy takie charakterystyczne pyknięcie w uszach. Czy Ty @Purpurowy mógłbyś tak zrobić?

Na boku nosa to pewnie nostril. Nie wiem, nie korzystam ze zbiorników wodnych.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 godzin temu, Maat napisał(a):

A na ch... Ci ten kolczyk?

Przecież to się ani wysmarkać nie idzie.

Pytam jako Janusz z krwi i kości 😁

A już mówię po co - dzięki niemu oduczyłem się dłubania w nosie, a co najważniejsze... Podoba mi się. Gębę mam jaką mam, to mocno mnie nie oszpeci.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 6.03.2025 o 21:49, Maat napisał(a):

@Purpurowy

Gębę masz normalną.

Polemizował bym. Wielokrotnie słyszałem że wyglądam jak pedofil, albo gwałciciel, w liceum miałem ksywę "pedofil" bo ktoś stwierdził że "mam ryj jak pedofil, więc na pewno nim jestem". Tyle co ja usłyszałem tekstów na temat swojego wyglądu... Np, kiedy pierwszy raz w życiu chciałem pójść na dyskotekę (nie miałem w tamtym czasie kolczyków i tatuaży na twarzy) to bramkarz nie chciał mnie wpuścić, twierdząc że "to dla mojego dobra, bo z takim wyglądem każdy w tej spelunie będzie chciał mi spuścić wpierdziel" Innych tego typu historii niestety też miałem multum. Dlatego nienawidzę swojego ryja, chciałbym go zakryć czymkolwiek - tatuażami, kolczykami, operacjami plastycznymi.

Edytowane przez Purpurowy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi