Skocz do zawartości
Nerwica.com

Zlot 15-18 sierpnia 2013 r. Arturówek (Łódź)

Lord Cappuccino

Rekomendowane odpowiedzi

Byle było łóżko do spania i kibel z bieżącą wodą i mogę wbijać :P

Mushroom jeśli ja miałbym optować to za czymś poza samym miastem, żeby zlot odbył się nie pośród betonu i ulic a wśród zieleni... w sensie, chętniej bym spędził zlot na grillowaniu niż clubbingu ;)

When I die, bury me upside down so the world can kiss my ass

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zależy czy toruń miasto czy toruń okolice wiejskie. Jeśli miasto to znam fajny wypróbowany akademik.
Własnie na weekend jade do Torunia do hostelu "przystanek Toruń". Ma parking w cenie i sniadania, zaraz przy dworcu PKP podobno.

kto walczy, czasami przegrywa - kto sie poddaje, przegrywa zawsze

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mushroom,

Po za miastem zdecydowanie. Co to za wypoczynek w mieście :shock: Zieleń, las, jakaś woda czy cuś bo jak mamy łazić po dyskotekach to ja z miejsca pasuję.

deader,

Byle było łóżko do spania i kibel z bieżącą wodą i mogę wbijać :P

Właśnie, właśnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mushroom,

To po co się mamy spotkać? To będzie jakieś sympozjum dla świrów w sali konferencyjnej czy jak? :D Wykłady, slajdy, odczyty, szkolenia - eee to nie dla mnie :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mushroom,

To po co się mamy spotkać? To będzie jakieś sympozjum dla świrów w sali konferencyjnej czy jak? :D Wykłady, slajdy, odczyty, szkolenia - eee to nie dla mnie :P

W tym roku wykład wygłasza dr amfce :P

Przez ciebie po raz pierwszy w życiu doświadczyłem sławetnego zaplucia monitora. A myślałem dotąd że to legendy :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mushroom,

W tym roku wykład wygłasza dr amfce :P

Łeee, to ja nie przyjeżdżam, przerobiłem już cały cykl wykładów i seminariów dr amfce, niczym NOWYM mnie nie zaskoczy :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no jak po co, muza chlańsko i ruchańsko ;)

Czy to czasem nie jest aktywna forma wypoczynku? :P Bo dla mnie jak najbardziej.

a mnie to rozwalilo :lol: znalezli sie amatorzuy aktywnego wypoczynku

Nie musze byc najlepsza ze wszystkich. Wystarczy, że będę trochę lepszą sobą, niż byłam wczoraj.

Kazdy współczuje słabym.. na zazdrość trzeba zapracować ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To kto to jest dr. amfce :?: Bo nie kumam skąd ten śmiech.

Candy14,

a mnie to rozwalilo :lol: znalezli sie amatorzuy aktywnego wypoczynku

No co, w mediach cały czas do tego nawołują, to chociaż raz ich posłucham ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

rotten soul, w skrócie wykłady amfce to "skoro ja jestem za dużą życiową ciotą by sobie załatwić ruchanie to będę srał gromami i hejtem na kobiety"

Czasem jednak podziwiam upór atakowania for przez tego człowieka..

Dobrze że nie jest fanatykiem idealistą z sporą ilością charyzmy bo drugiego hitlera byśmy mieli i 3 wojne światową .

Tak mamy tylko sfrustrowanego chłopka którego pyrtek swędzi i ma mentalny ból dupy.

Jak widać,jaki kraj,tacy fanatycy :/

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja to bym w sumie chyba z ciekawości poszedł na "wykład amfcego", ciekawy jestem jak te jego kozaczenie wypadłoby w rzeczywistym świecie, zwłaszcza jakby połowę publiczności stanowiły kobiety ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba musimy dodać punkt w regulaminie :lol:

No. Rejestrujesz sie na wlasna odpowiedzoialnosc i musisz miec swiadomosc ze nawet jezeli nie chcesz bedziesz musial wysluchac wykladow dr amfce dopoki ich nie usuna :P

Nie musze byc najlepsza ze wszystkich. Wystarczy, że będę trochę lepszą sobą, niż byłam wczoraj.

Kazdy współczuje słabym.. na zazdrość trzeba zapracować ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

deader,

zwłaszcza jakby połowę publiczności stanowiły kobiety

Tyle to ich raczej nie będzie :( Gros będą stanowić samotne, sfrustrowane chłopy.

*Wiola*,

Faktycznie przydałaby by się aktualizacja, ale kto czyta regulaminy oprócz ludzi , którzy je sami napisali ? :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobrze że na forum nie lecą osty za OT bo forum by sie musiało zbanować.

Wracając do tematu,jest jakaś miejscówka na zlot czy wszystko w fazie planów?

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.