Skocz do zawartości
Nerwica.com

Hasiok

Gość Poinformowany

Rekomendowane odpowiedzi

katarzyna111, masz na forum 4 posty i 4 z reklama tego pana. Nie weszlas na forum, zeby uczestniczyc w jego zyciu, dzielic sie doswiadczeniami, poznac nowe osoby z podobnym schorzeniem co Ty. Weszlas tu z reklama gabinetu tego pana wiec nawet nie powinnas zająknac sie o uczciwosci ! :evil:

Rozumiem ,że Pani dysponuje ukończeniem i obroną tytuły Magistra psychologii i w każdym momencie jest przygotowane do wglądu ?

Pozdrawiam Serdecznie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam , jest Pani moderatorką więc powinna być pani poinformowana co do swoich kompetencji na forum, czy także Pani udziela porad psychologicznych tutaj na forum ?

Użytkownik Candy14 udziela porad psychologicznych i moje pytanie brzmi czy posiada stosowne uprawnienia i kwalifikacje ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poinformowany, Owszem jestem poinformowana i ich nie przekroczyłam, czy ma Pan mi coś do zarzucenia?

Przykro mi , nie mogę udzielić takiej informacji.

Poruszoną kwestię jednoznacznie reguluje ustawa z dnia 8 czerwca 2001 „o zawodzie psychologa

i samorządzie zawodowym psychologów”, która określa zasady i warunki wykonywania zawodu psychologa (art. 1).

W rozdziale 1 (Art.4) niniejszej ustawy czytamy, że wykonywanie zawodu psychologa polega na:

diagnozie psychologicznej,

opiniowaniu,

orzekaniu (o ile odrębne przepisy tak stanowią),

• psychoterapii,

udzielaniu pomocy psychologicznej.

Rozdział 2 zawiera informacje dotyczące prawa wykonywania zawodu psychologa (wpis na listę psychologów RIP):

Rozumiem ,że użytkownik Candy14 dysponuje wpisem do RIP-u ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Drogi Poinformowany, kompletnie nie rozumiem co moja opinia o spamie zarzucanym przez katarzyna111 ma wspolnego z moimi uprawnieniami lub ich brakiem? :roll:

Nie musze byc najlepsza ze wszystkich. Wystarczy, że będę trochę lepszą sobą, niż byłam wczoraj.

Kazdy współczuje słabym.. na zazdrość trzeba zapracować ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Drodzy moderatorzy , otóż jestem częstym gościem na waszym forum internetowym i z przykrością muszę stwierdzić ,że porady psychologiczne uzytkownika Candy14 i dużo innych użytkowników nie są oparte na wiedzy psychologicznej.

Jednocześnie zawiadamiam ,że weryfikacją wiedzy i wszelkimi kwalifikacjami osób które udzielają porad na w/w forum mogą zająć się stosowne Instytucje Państwowe.

pozdrawiam serdecznie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Drogi Poinformowany, kompletnie nie rozumiem co moja opinia o spamie zarzucanym przez katarzyna111 ma wspolnego z moimi uprawnieniami lub ich brakiem? :roll:

Tak ,więc pytanie do Candy14 czy dysponuję wpisem do do RIP-u ? Proszę o odpowiedź na moje pytanie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

porady psychologiczne uzytkownika Candy14 i dużo innych użytkowników nie są oparte na wiedzy psychologicznej.

Porady psychologiczne? Nikt z nas nie bawi sie w poradnictwo psychologiczne.. forum jest od wymiany informacji pomiedzy uzytkownikami. Po porady odsylamy do specjalistow :roll:

Nie musze byc najlepsza ze wszystkich. Wystarczy, że będę trochę lepszą sobą, niż byłam wczoraj.

Kazdy współczuje słabym.. na zazdrość trzeba zapracować ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nadal nie rozumiem dlaczego mialabym udzielac Ci jakichkolwiek informacji

Oczywiście ma Pani prawo nie odpowiadać. Z mojej strony to wszystko dziękuje i pozdrawiam serdecznie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Uprzejmie informuję moderację iż zgłaszam sprawę na drogę postępowania , za nadużywanie kwalifikacji zawodu psychologa.

Tym samym nadmieniam ,że mam zrobioną całą dokumentację , a tym samym liczę na owocną zmianę szanownej moderacji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi