Skocz do zawartości
Nerwica.com

Hej wam wszystkim

Dusiaczek1234

Rekomendowane odpowiedzi

hej nazywam sie Klaudia mam 21 lat i coż, i wydaje mi sie ze mam mieszankę różnych zaburzeń osobowośći z przewaga narcystyczną, nawet bardzo narcystyczną, ale nie potrafie sie do końca określić, nic co w mojej glowie do konca sie nie okresla, blędne koło trwa, a ja nie wiem czy sobie cos wkręcam czy nie... tak mysle o osobie te wszsytkie wstydliwe w sumie rzeczy bo kto normalny mysli o sobie ze jest zajebisty w kosmos tak, bo tak mysle, a wsrod ludzi pale glupa , stresuje się i zgrywam arogancką, wyniosla itp chociaż tak nie jest, mylse o osbie te wyniosle rzeczy, ale jestem dobra z natury,nie lubie przemocy, klamstwa a tak naprawde sama czesto do uciekam do takich czynów,...i co potem a potem np: w srod ludzi zamykam się, najchetniej nie odzywałabym sie wcale, w pracy 8 godzin potrafilam spedzic mowiąć tylko dzien dobry i do widzenia.. czesto zanim cos powiem np: ide zalatwic jakąs rzecz urzędową i co sie dzieje? układam w glowie caly scenariusz tego jak mam sie zachowac co powiedzieć, zeby bylo ok,zeby nikgo nie urazic, z siebie nie zorbic debila i tak dalej.... o nie... czesto boje sie o przyszlosć, boje sie ze nie wychowam dzieci tak jak bardzo bym tego chciala ( o ile bede mogla je miec) boje sie ze kogos z moich najblizysz spotka cos strasznego, ze potrąci ich samochód i nie poradze sobie z bolem po ich odejsciu, a zarazem tez czesto boje sie o siebie, a brak nadziei na lepsze zycie a w glowie mi cos zaczyna szeptac, jaka ta moja egzystencja jest beznadziejna... są ludzie przy których jestem normalna, a sa ludzie przy których nie wydusze z siebie ani słowa, sa ludzie przy których nie dam sobą pomiatac są ludzie którzy mnie beda ustawiać po kontach, czasem jestem taka, czasem inna, i tak mnie to wkurza okropnie, chciałabym byc jednolita dla kazego...

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi