Skocz do zawartości
Nerwica.com

Leki nasenne.Wątek zbiorczy.

adelkowska

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 9.03.2024 o 23:22, Mozo napisał(a):

Ja też bardzo lubiłem alko. 11 detoksie w szpitalu, ileś tam prywatnie,  straty ogromne. 

Chcesz pogadać, dzwoń śmialo, 459-300-993.

Maciek jestem.pzdr😊

Mam 4 numery, więc nie boję się podać. Od alko jestem czysty półtora roku. 

Hej, dzięki 🙂

Alko, to naprawdę żaden dla mnie problem. Potrafię nie pić, kiedy nie mam ochoty nawet, kiedy inni piją. Ale dziękuję Ci za takie wsparcie. Mało kto obecnie jest szczerze chętny, żeby aż porozmawiać z obcą osobą. Czuję to bardzo w zwyczajnych nawet relacjach. 

Mam jeszcze jedno pytanie, bo oprócz zolpidemu dostałam diphergam w recepcie, a o tym lekarka mi nie wspomniała. Poza tym, że doczytalam, że podaje się to razem i diphergam ma działanie uspokajające. 

Nie biorę jednej po drugiej, tylko w zaleznosci od tego, czy chce zasnąć, czy chce sie uspokoić w [rzypadku silnego stresu wybieram jedno lub drugie. 

Oczywiście dopyta lekarza, ale jeśli macie jakieś doświadczenia z tymi lekami, to chetnie się dowiem, 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej,

Miałam przepisany na wieczór Pramolan 1x50mg i nie robił na mnie wrażenia prócz tego, że o poranku czułam się jak zombie. Dalej w nocy chodziłam, budziłam się kilka razy, miałam chore koszmary a nad razem już budziłam się całkiem. Bywało też, że nie wcale nie mogłam zasnąć choć moje ciało było zmęczone to mózg pracował na pełnych obrotach. Do tego lęki i oczywiście gonitwa myśli.

Obecnie mam Trittico 150mg. Biorę 2/3 tabletki póki co. Dobrze ten lek toleruję a jakość i komfort snu znacznie się poprawiła. Nie jest jeszcze idealnie dlatego prawdopodobnie będzie zwiększona dawka. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Ilovewinter napisał(a):

Hej,

Miałam przepisany na wieczór Pramolan 1x50mg i nie robił na mnie wrażenia prócz tego, że o poranku czułam się jak zombie. Dalej w nocy chodziłam, budziłam się kilka razy, miałam chore koszmary a nad razem już budziłam się całkiem. Bywało też, że nie wcale nie mogłam zasnąć choć moje ciało było zmęczone to mózg pracował na pełnych obrotach. Do tego lęki i oczywiście gonitwa myśli.

Obecnie mam Trittico 150mg. Biorę 2/3 tabletki póki co. Dobrze ten lek toleruję a jakość i komfort snu znacznie się poprawiła. Nie jest jeszcze idealnie dlatego prawdopodobnie będzie zwiększona dawka. 

Potwierdzam. Trittico to świetny lek. Też dopiero na 2/3 zareagował organizm, ale dosyć szybko w kilka dni

Edytowane przez Wrwsw

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi