Skocz do zawartości
Nerwica.com

Wasze nicki, ksywki

reirei

Rekomendowane odpowiedzi

Rozumiem. Czyli to jest norma na portalach randkowych?

Tak sądzę.

że ogłaszają się tam desperaci tacy jak ja, którzy nie mogą znaleźć dziewczyny lub chłopaka w realu, to próbują w internecie

na pewno się ogłaszają. Tylko nie sądzę żeby kobiety to coś obchodziło.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mushroom, a jednak jedna sie na Ciebie skusila..co prawda nie na portalu randkowym ale jednak :P

Bo portale randkowe są zbyt dosłowne w swoim założeniu ;)

Pewnie trzeba nie lada szczęścia, by trafić na osobę, z którą można się względnie dogadać...

No i chyba za bardzo ta desperacja wybija się tam na plan pierwszy ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedyś na jednym byłam haha, ciekawe doświadczenia, chociaż nigdy nie miała odwagi się spotkać z kimś na żywo.

O portalach randkowych krąży masę stereotypów, chociażby ten o rejestrujacych się tam tylko desperatach. W końcu każdy szuka swojej drogi do szczęścia :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Esu, też kiedyś przez chwilę miałem konto na jednym z takich bardziej "typowych" portali randkowych, ale po dość krótkim czasie stwierdziłem, że to kompletnie bez sensu i szkoda zachodu...

Może i racja z tym desperatami... Przecież z drugiej strony równie dobrze można by spotkać tam cwaniaczków liczących na jakąś łatwą przygodę na boku... Ciężko wyczuć kto na dobrą sprawę jest kim...

Ja na przykład bardzo cenię sobie możliwość bycia sobą... A niestety w takim miejscu nie byłoby to zapewne najlepiej postrzegane ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja nigdy nie wstawiałam zdjęcia a i tak zawsze się skrzynka zapełniała propozycjami. Pomimo tego, że szczerze do bólu pisałam o tym jak wyglądam. Czy to jest desperacja? dla mnie nie jest i nigdy tego tak nie odbierałam, ale może ktoś tak to widzi właśnie. Poza tym kobiety chyba zawsze mają więcej propozycji niż mężczyźni na takich stronach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Alienated Bycie sobą jest źle postrzegane na takich portalach? Chociaż w sumie pewnie wykształcił się jakiś system komunikacji na takich portalach, dzięki którym możesz zwrócić uwagę kogoś interesującego. Albo może jakaś część ludzi ocenia innych za pomocą prostych wskazówek, które na dłuższą metę nic nie mówią o człowieku.

znudzona-ona Racja, wszystko zależy od podejścia człowieka do tego. U mnie przez pewien czas żyła taka myśl, że właśnie desperaci się tam logują, bo tak otoczenie mnie informowało. Cóż, człowiek jest chłonny za młodu na wszelkie stereotypy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Alienated Bycie sobą jest źle postrzegane na takich portalach?

Nie, dlaczego? Po prostu wtedy zaczyna sie jazda :D Wesolo jest. I dopiero wtedy mozna poznac fajnych ludzi, ktorzy maja podobne poczucie humoru, umieja czytac miedzy wierszami i nie biora opisu doslownie. Pare lat temu mialam profil (chyba caly czas wisi..kupe czasu tam nie zagladalam) i poznalam naprawde fajnych ludzi. Kontakt utrzymujemy do dzis

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi