Skocz do zawartości
Nerwica.com

"JĘCZARNIA"-czyli muszę się komuś wyżalić!

magdasz

Rekomendowane odpowiedzi

kolejny, szarobury dzień... bezsensowny... znów będę dziergać do nocy tylko po to żeby nie myśleć o swojej wegetacji... eh... :roll:

a jutro do pracy, potem do psychiatry i na koniec kawa z przyjaciółką... jutro będę żyć...

plan na dziś: wdech i wydech...

za oknem wielkie gówno... w lustrze też...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kornelia_lilia, na pewno nie Twoja wina,ręczę Ci za to.Też się nie pokoje.Cholerne kilometry bo mam Jacka adres,ale co mi po nim jak mam ponad 200 km do Niego.Żebym miała samochód to bym wsiadła i pojechała,cholera jasna.Nic nie wiemy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tekla, skoro się jedynie użalasz... przychodzisz tu tylko w krytycznych momentach i liczysz na to że wszyscy się rzucą Ci pomagać... znowu będziesz przez chwilę w centrum uwagi, pójdziesz i tak w kółko...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki, nie musisz mi pomagać jak nie chcesz ale nie musisz też mnie tak oceniać. O co Ci chodzi? Rozumiem, że jak ktoś ma kryzys to nie może już napisać na forum? Mam odejść?

a czy odejscie z forum cos zmieni w Twoich odczuciach? mysle ze nie, dlatego zostan i nie bierz wszystkiego co ludzie pisza tak bardzo do serca a przynajmniej sie postaraj :D

wiem ze to jest cholernie ciezko kiedy ma sie dola tak jak Ty teraz ale ..... glowa do gory nie ze bedzie lepiej ale na pewno inaczej :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

paradoksy: masz oczywiscie prawo do wlasnego zdania (jak wszyscy inni) ale swiat nie jest taki jakim bys chciala zeby byl, nie wszyscy sa tacy jak Ty, dlatego pozwol jej sie wyplakac, wyzalic nawet wtedy kiedy wg Ciebie obiektywnie nie ma racji, to powinno byc miejsc gdzie kazdy jest soba takim jakim sie w danej chwili czuje i tak dlugo jak nie obraza, ubliza innym odpusc i nie pisz tego co myslisz nawet wtedy kiedy masz racje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi