Skocz do zawartości
Nerwica.com

"JĘCZARNIA"-czyli muszę się komuś wyżalić!

magdasz

Rekomendowane odpowiedzi

Siasia, bezpieczeństwo i porządek publiczny. Chciałam i nadal chcę pracować jako pracownik cywilny w służbach mundurowych. Korpus służby cywilnej to jest to, co mnie zawsze kręciło, bo na stanowisko mundurowe nie nadaję z uwagi na wątłą posturę i na stan emocjonalny.

Wiesz, teoretycznie cała procedura rekrutacyjna, te konkursy na stanowiska są jawne, ale wiadomo jak to często bywa :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ludzie, ludzie administracja publiczna to bagno. Liczą się koneksje, a jak zmienia się góra- dół po takiej zmianie jak nie jest po opcji ma przesrane. Odczułam to na własnej skórze i nie tylko ja. Zdala od administracji i spółek skarbu państwa chyba, że lubicie być ubezwłasnowolnione

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dlaczego ja się w ogóle urodziłam.Matka podobno tak piła,że się nie połapała,że jest w ciąży inaczej by usunęła.Dlaczego tak się stało,że do tego nie doszło.Nie było by problemu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Laima, bo może musiałaś sie urodzic, być może musisz cos zobić na ziemi. Widać tam u Góry maja inne plany

Nikt nie rodzi się po coś. Wszyscy rodzą się bez powodu, tak po prostu, czasem chciani, czasem niechciani, ale nigdy z jakiegoś powodu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Laima, ale wszyscy Cię tu lubią, na calutkim forum, to znaczy, że nie możesz być zła... :(

Co ty za głupoty wypisujesz, więkość forum nawet nie ma pojęcia o istnieniu takiej użytkowniczki.

Laima, Nie zastanawiaj się kto Cię lubi, kto by chciał mieć Ciebie za siostrę, jesteś tyle warta ile w życiu swoim uczyniłaś dobrego, to świadczy o człowieku a nie ilość "znajomych". Żyjesz dla siebie, nie dla ludzi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Głos_w_głowie,

wszyscy, którzy kiedykolwiek zamienili z Tobą choć parę postów...

Poza tym Laima JEST kojarzona. Chociażby dlatego, że jest tu często, udziela się, umieszcza swoje zdjęcia w "Ludziach z forum" - nie jest tylko wirtualnym bytem, rzędem zer i jedynek. Ciebie za to "widzę" może drugi raz przez tych parę miesięcy, kiedy tu jestem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jesteś tyle warta ile w życiu swoim uczyniłaś dobrego, to świadczy o człowieku a nie ilość "znajomych". Żyjesz dla siebie, nie dla ludzi.

Niby tak. Ja jestem w moim odczuciu dobra, pomagam ludziom, nie ranie ich, nie kombinuje, nie chce zrobic w chujka, a jakos mi to szczescia nie przysparza. Zawsze wierzylam, ze dobro powraca, tylko kur$$ czemu nie do mnie? Zyjemy dla siebie? Nie dla ludzi? Ja mam nieprzeparte wrazenie, ze gdybym tylko miala wokol siebie tych ludzi bylabym szczesliwa. Teraz jakos nie czuje sie zbytnio wartosciowa dla swiata. Wiec to nie do konca prawda co piszesz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi