Skocz do zawartości
Nerwica.com

"JĘCZARNIA"-czyli muszę się komuś wyżalić!

magdasz

Rekomendowane odpowiedzi

dominika92, no mój psychiatra - terapeuta, z pewnością chce mi pomóc, bo na prawdę ma podejście, ale kurcze, jak może mi pomóc, jak ja sama nie jestem w stanie odpowiedzieć sobie na najprostsze pytania?

nie no, nie chce mi się ciągnąć tego tematu..

może jutro usiądę i się zmobilizuje i poza planem dnia, napiszę kilka wersji " siebie za 5 lat"..

tylko że nadal nie będę umiała zrobić tego tak, jak on sobie życzy... czyli 'sercem", nie "rozumem"..

nie wiem.. nie wiem, czy to w ogóle ma sens..

aż mnie głowa rozbolała :(

:silence:

[Dodane po edycji:]

paradoksy, nie, nie jestem; długa historia

po prostu nie jestem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie dobija fakt kilkuletniego doświadczenia i praktycznie zero efektów szukania roboty od kilku miesięcy. Rozumiem koniec roku może nie być przełomowy, ale mamy początek i jest jeszcze gorzej. Ogłoszeń w pizdu. Dużo CV wysłanych. 0 odzewu i masakra finansowa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Michuj, no to faktycznie przykre jest..

ja przynajmniej mam świadomość, że nic sobą nie reprezentuje..

pozostaje tylko miec nadzieję, że w końcu znajdziesz wymarzoną pracę.. czego Ci szczerze życzę..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i proszę wróciłam tu szybciej niż myślałam, ale ciesze się, bo zobaczyłam, że Hania wróciła...

A wróciłam, bo dziwnie się czuję nie zaglądając na forum. Mój nastrój też jest dziwny, w sumie mogłabym się podpisać pod większością postów z poprzedniej strony :( Zabawne jest to, że prawie Was nie znam a mamy tak podobne odczucia.

Chciałabym w końcu stanąć na nogi, ale kurcze nie potrafię, niby potrafię już pozytywnie myśleć, ba! mieć nawet plany na przyszłość, ale nic nie robię w tym kierunku :(

Muszę znaleźć hobby, bo niby jedno mam, ale i tak nic z nim nie robię :( Naprawdę muszę czymś zająć ręce bo oszaleję z tej mojej bezczynności - niby mam jej dość a nie potrafię się za nic wziąć (choć fakt piszę pracę mgr, ale robię to z przymusu a nie z pasji - czyli tak jak chciałabym by to wyglądało, wypala mnie to).

Na całe szczęście ostatnio w moim życiu pojawiła się iskierka... jak już się uporam sama ze sobą będą dwie iskierki, bo na razie jestem tylko odblaskiem :pirate:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saga o ludziach lodu :)

47 części....trudno uwierzyć, że tak długa seria trzyma wysoki poziom po pierwszej dziesiątce.

Już od dawna nie czytałem nic regularnie. Kilka dni temu wypożyczyłem sobie "Odpowiedź Hiobowi" Carla Junga i próbuje przełamać złą passę. Ale cholernie ciężko się skupić, nawet mimo to, że arcy-ciekawe. I jeszcze mnóstwo czytania do egzaminów....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Michuj, no wstyd mówić.. ale chyba większość czasu śpię :(

dominika92, no kurde, nie mam mobilizacji..

ostatnio chodzę po lekarzach.. trochę się "gimnastykuję"..

siedzę w necie, użalamsię nad sobą..

ot, moje życie :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

paradoksy, no powiedzmy sobie szczerze... dziewuchy mają otwartą klatkę i zaiste same się sobą zajmują... ja tylko im dam jakiegoś smakołyka, sypnę karmy, wymienię trociny raz na jakiś czas, a że srają i sikają gdzie popadnie, biegając po pokoju, to wymieniam im dość rzadko :(

a pies..

woli towarzystwo kotów i mojego taty :(

nawet spać ze mna ostatnio nie chce :(

ot co :(

przykra prawda

[Dodane po edycji:]

DarkMaster, no ja też olałam egzaminy - pirwsze terminy.. z nadzieją, że zmobilizuję sie na poprawki..

ale gdzie tam.. było coraz gorzej... aż jak ostatni debil złożyłam podanie z uprzejmą prośbą o skreślenie z listy studentów..

lepiej się zmobilizuj, idź po jakieś leki żeby łatwiej było Ci się zmobilizować i nie zawal.. trzymam za Ciebie kciuki..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi