Skocz do zawartości
Nerwica.com

"JĘCZARNIA"-czyli muszę się komuś wyżalić!

magdasz

Rekomendowane odpowiedzi

11 godzin temu, Ladyboy napisał(a):

kurde jaki tera nastrój cudowny, nikt mi go nie zepsuje hehe, darcie mordy matki mi go nie zepsuje ani nawet jakby tu ktos na forum pisal do mnie nieladne rzeczy zebym zdechl i tak dalej 🙂

Nikt ci tak chyba tutaj nie pisał, taka mam nadzieję.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

35 minut temu, brum.brum napisał(a):

nie no prawdziwa miłość widzę. Nic tylko na odwyk 🤪

a zapytam tak serio całkiem . Bierzesz olanzapine na noc, przed spaniem? Czy jakoś inaczej?

Ty no biore niby na sen, tylko nie o stalych porach tylko jak juz uznam ze jestem zmeczony i mam dosc kompa, czuej tak naprawde dzialanie chyba z poprzedniego dnia leku i sennosc przychodzi kiedys tam jakas tam to wtedy biore olcie i zanim jeszcze zacznie dzialac ide spac ale czasami nie ma tego zmeczenia to biore i czekam godzine czy dwie, ogladam jakeis filmiki nudne i ide spac ;)

35 minut temu, mała_mi123 napisał(a):

Nikt ci tak chyba tutaj nie pisał, taka mam nadzieję.

No a tak bardzo bym chcial zeby ktos mnie zwyzywał wreszcie :( maja mnie zupelnie za nic ze nawet nie warto mnie zwyzywac :( 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

27 minut temu, Ladyboy napisał(a):

No a tak bardzo bym chcial zeby ktos mnie zwyzywał wreszcie :( maja mnie zupelnie za nic ze nawet nie warto mnie zwyzywac :( 

Dziwne masz te podejście. Takie trochę masochistyczne. To chyba dobrze, że nikt  Ci nie ubliża?

Edytowane przez brum.brum

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

49 minut temu, brum.brum napisał(a):

Dziwne masz te podejście. Takie trochę masochistyczne. To chyba dobrze, że nikt  Ci nie ubliża?

no ale ten jedyny kolega co go mam to nieraz mi coś tam ubliży, matka mi ubliża tak samo i to nawet fajne jest w morde jeża :D oni sie nie boja wy też sie nei bójcie, śmiało dawajcie, czekam az ktos cos powie co tak naprawde o mnie myśli 😜 tylko nie piszczie kys tylko wysilcie sie troche 😜

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 minut temu, Ladyboy napisał(a):

no ale ten jedyny kolega co go mam to nieraz mi coś tam ubliży, matka mi ubliża tak samo i to nawet fajne jest w morde jeża :D oni sie nie boja wy też sie nei bójcie, śmiało dawajcie, czekam az ktos cos powie co tak naprawde o mnie myśli 😜 tylko nie piszczie kys tylko wysilcie sie troche 😜

Na mnie nie licz😄 Nie pojadę Ci po rajtuzach, bez powodu. Zresztą wydajesz się być pozytywnym ziomeczkiem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

16 minut temu, brum.brum napisał(a):

Na mnie nie licz😄 Nie pojadę Ci po rajtuzach, bez powodu. Zresztą wydajesz się być pozytywnym ziomeczkiem

wyśle ci swoje nagie fotki jak mi naubliżasz, co ty na to? :D i napsizesz mi potem czy jestem w twoim typie dobra ? :D 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Ladyboy napisał(a):

wyśle ci swoje nagie fotki jak mi naubliżasz, co ty na to? :D i napsizesz mi potem czy jestem w twoim typie dobra ? :D 

Wolimy femboyów. Serio.

53 minuty temu, Ladyboy napisał(a):

matka mi ubliża tak samo i to nawet fajne jest w morde jeża

Ciesz się że ja masz. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi