Skocz do zawartości
Nerwica.com

"JĘCZARNIA"-czyli muszę się komuś wyżalić!

magdasz

Rekomendowane odpowiedzi

o w morde jeża ale mi duszno było, po cholere ja pije te kawy, o znowu wraca ten napad.... w glowie sie kreci a cisnenie w normie tylko tetno sie waha, jak jechalem do sklepu to mnie zaczelo dusic i sie zmeczylem niewspolmiernie do jazdy, w sklepie sie krecilem troche dlugo bo czekalem az ustapi, balem sie jechac spowrotem, dobrze ze nic za specjalnie nie boli tylko jakies lekkie ale to bardzo lekkie bole w klatce, ale dusznosc duza i ten niepokój jak zawsze.... wzialem se dodatkowa tabletke doksazosyny zeby rozszerzyc naczynia ale nei wiem kiedy zacznie cos dzialac... nie moge w miejscu usiedziec, czuje ten pieprzony niepokój i niedotlenienie lba. pieprze, juz nie tykam kawy a wypilem dzisaij dwie jedna z 4 lyzeczek i tera niedawno przed sklepem druga z trzech, czubatych.

ide to rozchodzic jakos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wkurzylem sie, zablokowalem siore na fb, zaproszenie od niej zniklo a bylo tylko ze ja nie chcialem znajomych, nie powiem dokladnie calej historii dlaczego ale teraz jej napsialem ze palnuje zamach terrorsytyczny i rozmowe z chatem gpt ze mi nie chcial pomoc w tym temacie do niej wyslalem ale to z frustracji, jutro jade na miasto i robie porzadek, tego jedynego koelge co mam tez zablokowalem, burzuj schizofrenik a funkcjonuje lepiej ode mnei nienawidze go!!! koniec z tym wsyzstkim!!!! jutro robimy porzadek!!!

a dobra odblokowalem go... nei wiem co mam robic kipi we mnie cala ta zlosc ale po co tutaj to pisac jak tu sa ludzie co uwazaja ze robienie dzieci jest ok....

tak nei bedzie ja sie nie dam dalej sterowac przez tych wszystkich urzednikow lekarzy itd

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

23 minuty temu, Ladyboy napisał(a):

wkurzylem sie, zablokowalem siore na fb, zaproszenie od niej zniklo a bylo tylko ze ja nie chcialem znajomych, nie powiem dokladnie calej historii dlaczego ale teraz jej napsialem ze palnuje zamach terrorsytyczny i rozmowe z chatem gpt ze mi nie chcial pomoc w tym temacie do niej wyslalem ale to z frustracji, jutro jade na miasto i robie porzadek, tego jedynego koelge co mam tez zablokowalem, burzuj schizofrenik a funkcjonuje lepiej ode mnei nienawidze go!!! koniec z tym wsyzstkim!!!! jutro robimy porzadek!!!

a dobra odblokowalem go... nei wiem co mam robic kipi we mnie cala ta zlosc ale po co tutaj to pisac jak tu sa ludzie co uwazaja ze robienie dzieci jest ok....

tak nei bedzie ja sie nie dam dalej sterowac przez tych wszystkich urzednikow lekarzy itd

Ja nie uważam za jest ok robienie dzieci. 

Może Xanax łyknij jak ci tak odpierdala? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

24 minuty temu, MicMic napisał(a):

Ja nie uważam za jest ok robienie dzieci. 

Może Xanax łyknij jak ci tak odpierdala? 

no nie mam kurde nic a przydałoby sie najlepiej relanium w zastrzyku tak jak dawali w psychaitryku xd nie no zestresowalem sie dzisaij za mocno jeszcze siora wkurza, negatywne msyli w glowie sie klebia i jest ich za duzo, probuje je odganiac ale przychodza same :( spac mi sie chcialo, mialem sie zdrzemnac to nei moge.... no relanium tu by bylo jak w morde strzelil

a ten kolega mnei wkurza bo ma lepsza psyche ode meni mimo ze ma schizo i posuwa najlepsze dupy, znaczy tego mu nie zazdroszcze ale sam fakt jest dla mnie niesprawiedliwy xd

no onsam zreszta pwoiedxial ze jest w lepszym psychicznie stanie ode mnie a nei bierze zadnych leków na chwile obecna, choc jak mam byc szczery to jego zachowanie jest troche nieprzewidywalne i sie go boje momentami

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kurde chodzi za mna ostatnio taka mysl zeby sprobowac klozapiny,  tak tylko zebyu miec porownainie do olci bo balbym sie tego brac na stałe ze wzgledu na to ze tam z krwia moze cos byc nie halo po tym i nie tylko, nei no musze ja dorwac a znajac siebei to chocby i spod ziemi ale ja wyczaruje ;) chcialbym sie przekonac czy mocniej seduje niz olcia czy bardziej moze wymusza zasniecie i czy tez poprawia nastroj. chcialbym sie z nia przespac na boku a potem wracam do swojej zonki olci hehe ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 3.12.2025 o 21:30, Ladyboy napisał(a):

a ten kolega mnei wkurza bo ma lepsza psyche ode meni mimo ze ma schizo i posuwa najlepsze dupy

😄Ale Ty agent jesteś dobry

1 godzinę temu, Ladyboy napisał(a):

kurde chodzi za mna ostatnio taka mysl zeby sprobowac klozapiny,

nie jest lekiem pierwszego rzutu ze względu na potencjalnie śmiertelne działania niepożądane: agranulocytozę i zapalenie mięśnia sercowego.” - Wikipedia 

mnie boisz się skutków ubocznych?

1 godzinę temu, Ladyboy napisał(a):

chcialbym sie z nia przespac na boku a potem wracam do swojej zonki olci hehe ;)

oj nie ładnie takie skoki w bok. Chociaż ta Twoja olcia też oddaje się innym za grosze więc może Ci wybaczy😀

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ten kolega mnei wkurza bo ma lepsza psyche ode meni mimo ze ma schizo i posuwa najlepsze dupy, znaczy tego mu nie zazdroszcze ale sam fakt jest dla mnie niesprawiedliwy xd

Hahahahhahaha

no onsam zreszta pwoiedxial ze jest w lepszym psychicznie stanie ode mnie a nei bierze zadnych leków na chwile obecna, choc jak mam byc szczery to jego zachowanie jest troche nieprzewidywalne i sie go boje momentami

Co robi? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

34 minuty temu, brum.brum napisał(a):

nie jest lekiem pierwszego rzutu ze względu na potencjalnie śmiertelne działania niepożądane: agranulocytozę i zapalenie mięśnia sercowego.” - Wikipedia 

mnie boisz się skutków ubocznych?

Dokładnie. Dobrze że mu to napisałeś, bo chłop nie wie co pisze.

2 godziny temu, Ladyboy napisał(a):

chcialbym sie przekonac czy mocniej seduje niz olcia czy bardziej moze wymusza zasniecie

Walnij sobie na ścianie w sypialni plakat z Miroslavem Klose. To będzie najbezpieczniejsza kloza, może cie jego podobizna zchilluje.

Do tego zamiast liczenia owiec, powtarzaj sobie w myślach zwycięski skład Kaiserslautern w meczu z Bayernem w sezonie 97/98. To cię ulula skutecznie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi