Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Aranjani, 1 czerwony leon w wadowicach,czarny przy sklepie jak do roboty już szedłem,potem Meganka,jebane klątwy :hide:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, 1 czerwony leon w wadowicach,czarny przy sklepie jak do roboty już szedłem,potem Meganka,jebane klątwy :hide:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, u mnie wszystko git. Robota jakoś idzie, mam jakąś motywację i umiem się skupić :smile: . Tylko zauważam, że przez ten dobry humor coraz bardziej bezczelny się robię w relacjach z przełożonymi :mrgreen: .

"Każdy, kto kiedykolwiek zbudował jakieś nowe niebo, znajdował moc do tego dopiero we własnym piekle."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, u mnie wszystko git. Robota jakoś idzie, mam jakąś motywację i umiem się skupić :smile: . Tylko zauważam, że przez ten dobry humor coraz bardziej bezczelny się robię w relacjach z przełożonymi :mrgreen: .

"Każdy, kto kiedykolwiek zbudował jakieś nowe niebo, znajdował moc do tego dopiero we własnym piekle."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na_leśnik, U,to nima co ryzykować z tymi co mają wyższy lvl.

Co innego mały trolling z tymi o podobnej randze :pirate::mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na_leśnik, U,to nima co ryzykować z tymi co mają wyższy lvl.

Co innego mały trolling z tymi o podobnej randze :pirate::mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Variable, hej. Jak tam żyjesz?

Kestrel, ano nima. Problem w tym, że tu ci z wyższym levelem są podzieleni na dwa obozy. Ja jestem minionem jednego obozu a szef wszystkich szefów należy do drugiego. Tak czy siak komuś podskawiwać muszę. A wole nie narażać się swoim miszczom :smile: .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Variable, hej. Jak tam żyjesz?

Kestrel, ano nima. Problem w tym, że tu ci z wyższym levelem są podzieleni na dwa obozy. Ja jestem minionem jednego obozu a szef wszystkich szefów należy do drugiego. Tak czy siak komuś podskawiwać muszę. A wole nie narażać się swoim miszczom :smile: .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.