Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Kestrel, Poluje , może kiedyś w niedalekiej przyszłości zrobie mu nalot na chatę , jak będę robić trip z koleżankami :)

tym czasem ide posiedzieć w pianie 8)

masowy gwałt,waćpanna to od razu,jakby z haubicy 280 mm przeciw królikom ^_-.

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, zapomnisz.

A jak nie,to kupie ci wielkiego, fioletowego,pluszowego żelka,dobrze wiem że taki chciałaś ^_-.

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, Piłka się wyszczekała,po tym jak powiedziałem jej o tym że przywioze jej 4 kolejne piłki ^_-

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, oby zrozumiała,może przedstaw to w formie piłka-piłka-brązowa piłka=czerwona piłka,w formie rozplaszczonej ^_-

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie wiem, jestem bardzo zmęczony, nawet bardziej psychicznie niż fizycznie

może dlatego że od dwóch tygodni wyspałem się może raz

ponadto osatnio wieczorami łapię doła i nawet nie wiem dlaczego ,wiem tylko że w tym dole skupiam sie usilnie nad tym jaki jestem beznadziejny (jak nie mam doła to nie do końca tak uważam)

Edytowane przez Gość

Everything you do, think, or say

is in the pill you took today.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.