Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

AnYa88, rozumiem

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, no jest stresujące, niby już wszystko zostało napisane w pozwie..ale trzeba to teraz opowiedzieć "na głos", skonfrontować się...

virgo21, dasz radę

Nie czekaj, aż będzie łatwiej, prościej, lepiej. Nie będzie.

Trudności będą zawsze. Ucz się być szczęśliwym tu i teraz.

Bo możesz nie zdążyć..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, a wiesz, że tak to traktuje..będę tam sama..sama przed Sędzią, sama ze swoimi lękami; to próba dla mnie- czy jestem na tyle silna, by przemóc swoje słabości; wierzę, że dam radę, nie biorę innej opcji pod uwagę; jutro napiszę jak poszło.

Nie czekaj, aż będzie łatwiej, prościej, lepiej. Nie będzie.

Trudności będą zawsze. Ucz się być szczęśliwym tu i teraz.

Bo możesz nie zdążyć..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Reiben, [videoyoutube=8N_tupPBtWQ][/videoyoutube]

enough alco & internet for today.

AnYa88, Dasz radę.

wykończony, hi

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jetodik, Nie lubie ćwiczyć z hantelkami , wole czajniki , aktualnie ćwicze z 12 kg ( jak na 49kg osobe to i tak dużo) i powoli coś widać , treningi są bardzo wyczerpujące :)

Kestrel, uwielbiam ten kawałek :)

Reiben, widze , ze nie zabił Cie nikt rysikiem od ołówka

162 cm ironii i cynizmu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

lepsze hantelki niz ketle.

bullshit?

http://www.escapefitness.pl/plblog/2773/kettlebells-vs-hantle/

Wychodzi na to że oba przyrządy są dobre,liczy się zresztą technika,poprawność,systematyczność,nie sprzęt ;<.

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, Otóż to , ja ćwicze 4 razy dziennie , trening mam specjalnie ułożony przez trenera. Treningi są ogólnie pomieszane , jeden dzien siłowe , drugi wytrzymałościowy , trzeci siłowy plus wytrzymałościowy a czwarty gęstościowy

162 cm ironii i cynizmu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kupmitrumne, no to faktycznie dużym ciężarem ćwiczysz, trzeba przyznać :great:

Kestrel, lepsze wg moich preferencji a nie jakichs tabelek:D

jak hantelek sie staje za lekki dokupujesz dwa małe krążki, a nie cały czajnik.

http://www.poomoc.pl/beta.php - na jednej stronie wszystkie kółeczka do klikania (pajacyk, pusta miska itd.)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kupmitrumne, hej, a 4 treningi dziennie czy w tygodniu? :shock:

-- 07 paź 2013, 20:58 --

kupmitrumne, ja tam jak cwiczylem to malutkimi ciezarami :D

gdzies takimi jak Ty teraz. malutkimi jak na faceta, a na 49kg dziewczyne to duzymi.

http://www.poomoc.pl/beta.php - na jednej stronie wszystkie kółeczka do klikania (pajacyk, pusta miska itd.)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

lepsze wg moich preferencji a nie jakichs tabelek:D

Było tak od razu,jednemu akwarium,drugiemu rybki pasują,zaś trzeciemu zafajdane sushi.

Mi zaś chodziło że oba przyrządy są warte użytku, i raczej nie ma co "obniżać" skuteczności jednego czy drugiego .

kupmitrumne, O ile siłowy i wytrzymałościowy ogarniam (definicje,czym to jest),to czym jest trzeci rodzaj : O (gęstościowy?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.