Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

davin, wlasnie z tego powodu jestem wsciekly, bo nie moge. Matka widzac moj zamiar pojscia do sklepu po dostawe jednego browara zamknela mi drzwi przed nosem i pozabierala klucze :? . A tylko 2 wypilem :?

-- 02 sie 2013, 22:02 --

fajna nuta

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

anonus, nie musiales sie chwalic ze idziesz po browca :twisted:

a poza tym to 18 lat juz chyba skonczyles co? ;)

Ostatecznie wszyscy mamy do opowiedzenia tylko jedną historię - ,,X,, na naszej mapie.

,,X,, oznacza nie miejsce, gdzie zaczyna się życie, lecz gdzie zaczyna się ono liczyć...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

socorro, no skonczylem, ale ona mi wyjechala, ze zna to, bo ojciec robi podobnie a nie konczy sie na dostawie jednego piwa blablabla. Nawet lekko sie poszarpalismy, bo ja ciagnalem za drzwi, a ona zapierala sie na nich. Ostatecznie pobluzgalem i odszedlem wsciekly. Nienawidze tego traktowania jakbym mial ze 13 lat.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

KolorowaKredka, jak ktoś dostanie piąchą w twarz to też go spytasz, "czemu jesteś opuchnięty"? Odpowiedź jest prosta, nie jestem z kamienia. Gdybym był nie potrafił bym również odczuwać ludzkiej wspaniałomyślności.

Awatar to skarb Atlantydy: starożytny Scion.

:( F.20

:smile: Solian 600mg

8) Akineton

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

anonus, to przykre ze Cie tak traktuje. z drugiej strony jednak wydaje mi sie, ze troche ja rozumiem- nie chce zebys powtorzyl los ojca, przez troske o Ciebie... :roll:

Ostatecznie wszyscy mamy do opowiedzenia tylko jedną historię - ,,X,, na naszej mapie.

,,X,, oznacza nie miejsce, gdzie zaczyna się życie, lecz gdzie zaczyna się ono liczyć...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

socorro, dlatego chcialem isc jeszcze po 1 zeby w koncu szmer byl xd.

-- 02 sie 2013, 22:36 --

davin, raz wypilem 14 chyba i dobrze stalem (wiecej nie chcialem probowac :P )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

anonus, no to witaj w klubie. :P Ale czy dobrze stałem to nie wiem ale całkiem nieźle się trzymałem. :D Ale 10 to był weekendowy standard. Z kolegami tylko knajpy zmienialiśmy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.