Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Aranjani, wykończony, ale pokornie wracam, bo Wy jesteście najlepsiejsi :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

-- 07 cze 2013, 20:48 --

Saraid, cześć Megan :D no ujdzie, ale tu o niebo lepiej :angel:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, wykończony, ale pokornie wracam, bo Wy jesteście najlepsiejsi :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

-- 07 cze 2013, 20:48 --

Saraid, cześć Megan :D no ujdzie, ale tu o niebo lepiej :angel:

jaka Megan :?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, a dziekuje... objadłam się jak cholera i teraz nie ide spac po jak zaraz po jedzeniu sie kładę to mam takie sny, że spokojnie jakis scenariusz do filmu moglabym napisac :mrgreen: poza tym cała brać już śpi, wyłączyłam radio i jest taka błoga cisza ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, witaj strażniku forum :D

Aranjani, ostatnio alejki były zalane, ale dziś już wszystko wróciło do normny i Snejana robiła rejsy 8)

-- 07 cze 2013, 20:59 --

wykończony, Megan Fox z jej avataru :P

-- 07 cze 2013, 21:00 --

Aranjani, też się objadłam :P ale... to nic nowego :mrgreen::angel:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, ;)

Snejana, uff... :mrgreen: Ty to nawet bys rejsy robiła jakby Kraków zalewało :mrgreen: zdolna dziewczynka :mrgreen:

-- 07 cze 2013, 22:02 --

Snejana, ano własnie... a co dobrego jadłaś? :mrgreen: (cos ostatnio zauwazyłam, że mało tu tematów jedzeniowych :mrgreen: )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, im więcej wody tym więcej miejsca do pływania! :mrgreen: Mało tematów jedzeniowych bo nas mało :D :D jadlam rybe z frytkami, bułki na parze i pączki :mrgreen: a Ty? :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, co racja to racja:) Taki rejsik łódką po dziedzińcu wawelskim :mrgreen:

mniam... :mrgreen: a ja pieczone udka, ziemniaczki i suróweczki... i sie ruszac nie moge :mrgreen: ale paczka gdybym miała to bym jeszcze wrzuciła na ruszt :yeah:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja ostatnio jajka na twardo z majonezem wymieszanym z pieprzem i papryką :yeah:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, mniam :D to wpadaj mam jeszcze 4 pączki :mrgreen: albo rejsik na kopiec kościuszki (ostatnio serio se mnie ludzie pytali, czy mogą tam popłynąć :mrgreen: )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, :yeah: ja jak na razie na kebab sie nie pisze bo ostatni ktory kupilam w lokalu o długiej renomie i historii w Kraku byl nie do zjedzenia i jakos sie zraziłam ;)

wykończony, a jakim majonezem? :mrgreen:

buka, przyjemnośc niestety czasami wymaga poswięceń ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.