Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Saraid, a, inaczej przeczytałam :D Chyba kurcze nikt się w takiej skorupie nie urodził... a dobrze by było :)

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, wcale nie leciała, to ja śpiewałam, bo się najadłam scoobie chrupek :P

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, wcale nie leciała, to ja śpiewałam, bo się najadłam scoobie chrupek :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

omeeena, nawet wszystkie wypróbowałam 1 sposób przez cały rok stosowałam i już mi z tym ciężko, 2 nie chodzi w grę, bo sam to chodzić też mu nie odpowiada, a 3 to powie mi że jestem nienormalna stawiając takie ultimatum. No i właśnie dlatego jestem w kropce, nie wiem co robić :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

omeeena, nawet wszystkie wypróbowałam 1 sposób przez cały rok stosowałam i już mi z tym ciężko, 2 nie chodzi w grę, bo sam to chodzić też mu nie odpowiada, a 3 to powie mi że jestem nienormalna stawiając takie ultimatum. No i właśnie dlatego jestem w kropce, nie wiem co robić :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

MamSwojePoglady, zaraz, zaraz, nie odpowiada mu chodzić samemu, a nie potrafi nie chlać, kiedy z nim jesteś, wiedząc, że Cię to męczy?

Weź go palnij w pusty łeb!

Paroxinor 20mg - od 27.10.2012r. i nadal :/

Tranxene 10mg-doraźnie - nie pamiętam, kiedy:))

Życie, to nie je bajka...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

MamSwojePoglady, zaraz, zaraz, nie odpowiada mu chodzić samemu, a nie potrafi nie chlać, kiedy z nim jesteś, wiedząc, że Cię to męczy?

Weź go palnij w pusty łeb!

Paroxinor 20mg - od 27.10.2012r. i nadal :/

Tranxene 10mg-doraźnie - nie pamiętam, kiedy:))

Życie, to nie je bajka...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saraid, w głowe 1 strzał :lol:?

MamSwojePoglady, to kiepsko,zamykanie się niczym bunkier nie zwiastuje nic dobrego..:mhm:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saraid, w głowe 1 strzał :lol:?

MamSwojePoglady, to kiepsko,zamykanie się niczym bunkier nie zwiastuje nic dobrego..:mhm:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

MamSwojePoglady, kiepska sprawa, jego zachowanie jest z leksza niedojrzałe, zwłaszcza że nie wymagasz od niego rzeczy z kosmosu :bezradny:

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

MamSwojePoglady, kiepska sprawa, jego zachowanie jest z leksza niedojrzałe, zwłaszcza że nie wymagasz od niego rzeczy z kosmosu :bezradny:

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mnie kiedyś proponowali 400 zł za pół etatu :shock:

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mnie kiedyś proponowali 400 zł za pół etatu :shock:

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.