Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

slow motion, nie chcę ich wiecznie prosić o pomoc :roll:

po prostu głupio mi, że proszę ich o dokładanie się do psychiatry czy na leki, ale miejmy nadzieję, że jutrzejsza rozmowa o pracę pójdzie lepiej niż ostatnie :D

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

slow motion, nie chcę ich wiecznie prosić o pomoc :roll:

po prostu głupio mi, że proszę ich o dokładanie się do psychiatry czy na leki, ale miejmy nadzieję, że jutrzejsza rozmowa o pracę pójdzie lepiej niż ostatnie :D

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ProstaNazwa, u mnie nawet ok...rodzinka próbuje pomóc,ale to skończy sie tak smojak poprzednio...

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ProstaNazwa, u mnie nawet ok...rodzinka próbuje pomóc,ale to skończy sie tak smojak poprzednio...

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co do snu-snilo mi sie, ze...zalezy mi na pewnej dziewczynie. Przez sen czulem uczucia towarzyszace temu. Wiem, ze to jest to, tylko jak to przetlumaczyc nerwicy? :?

-- 26 lut 2013, 13:30 --

slow motion, to naprawde ciekawa sprawa. Raz mi sie udalo skontrolowac fragment snu. Byc moze swiadome snienie to dobry wybor do poznania wlasnej podswiadomosci, a co za tym idzie-nerwicy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co do snu-snilo mi sie, ze...zalezy mi na pewnej dziewczynie. Przez sen czulem uczucia towarzyszace temu. Wiem, ze to jest to, tylko jak to przetlumaczyc nerwicy? :?

-- 26 lut 2013, 13:30 --

slow motion, to naprawde ciekawa sprawa. Raz mi sie udalo skontrolowac fragment snu. Byc moze swiadome snienie to dobry wybor do poznania wlasnej podswiadomosci, a co za tym idzie-nerwicy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

slow motion, tak samo głupio mi było, gdy mój mężczyzna opłacił moją ostatnią wizytę u psychiatry :roll:

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

slow motion, tak samo głupio mi było, gdy mój mężczyzna opłacił moją ostatnią wizytę u psychiatry :roll:

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

anonus, ok. To następnym razem jak moja mamusia zacznie przez telefon swoje półgodzinne opowieści z cyklu "a wiesz, co to mi się dziś śniło?" przekieruje połączenie do Ciebie :twisted: . Se pogadacie o wspólnej pasji :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.