Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

staram się, a może ja powinnam siedzieć w domu, prać, sprzątać i rodzić dzieci ile się tylko da? :shock:

niektórzy na dodatek myślą, że skoro się zaręczyliśmy to ślub będzie wkrótce, a tu sobie tak czas płynie ponad rok, a wesela jak nie było tak nie ma :roll:

albo uwaga - ostatnio usłyszałam, że ŻADEN ksiądz nie da nam ślubu, bo jestem chora psychicznie :shock:

przepraszam - kończę z marudzeniem, zarzućcie jakimś bardziej optymistycznym tematem :roll:

Jak druga osoba wie o chorobie to możesz cywilny jak chcesz a ksiądz niech się w d... pocałuje

a tak optymistycznie chemia i biola mi włażą wszystko wiem :great:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, no właśnie nie chcę, mam wrażenie że się nie wpisuję w te społeczeństwo :roll:

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, no właśnie nie chcę, mam wrażenie że się nie wpisuję w te społeczeństwo :roll:

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Calineczka1990, fozzie, witajcie :) a ciężki dzień, snułam się dzisiaj jak zombie po nieprzespanej nocy, wracam do domu - energia wróciła :roll::D

a Wy jak tam?

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Calineczka1990, fozzie, witajcie :) a ciężki dzień, snułam się dzisiaj jak zombie po nieprzespanej nocy, wracam do domu - energia wróciła :roll::D

a Wy jak tam?

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wykończony, mój mężczyzna wie o wszystkim, o ile nerwica jest na tyle ciężką chorobą, przez którą musiałabym załatwiać sobie pozwolenie na ślub :shock:

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wykończony, mój mężczyzna wie o wszystkim, o ile nerwica jest na tyle ciężką chorobą, przez którą musiałabym załatwiać sobie pozwolenie na ślub :shock:

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ostatnio usłyszałam, że ŻADEN ksiądz nie da nam ślubu, bo jestem chora psychicznie :shock:

o matko! :brawo: ludzie nie przestaną mnie zaskakiwać.

monk.2000 Rozumiem, mogę nawet powiedzieć, że jestem w podobnej sytuacji.

Snejana cześć :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ostatnio usłyszałam, że ŻADEN ksiądz nie da nam ślubu, bo jestem chora psychicznie :shock:

o matko! :brawo: ludzie nie przestaną mnie zaskakiwać.

monk.2000 Rozumiem, mogę nawet powiedzieć, że jestem w podobnej sytuacji.

Snejana cześć :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czasem naprawdę mam ochotę zamknąć się w czterech ścianach, albo niech mnie ktoś nauczy mieć wyje*ne na opinie innych :roll:

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czasem naprawdę mam ochotę zamknąć się w czterech ścianach, albo niech mnie ktoś nauczy mieć wyje*ne na opinie innych :roll:

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Calineczka1990, czytałam co piszesz i doskonale to rozumiem, ludzie powinni zając się sobą i swoim życiem a nie dyktować nam jak mamy żyć :smile:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Calineczka1990, czytałam co piszesz i doskonale to rozumiem, ludzie powinni zając się sobą i swoim życiem a nie dyktować nam jak mamy żyć :smile:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Calineczka1990, To o chorobie - bzdura

http://www.deon.pl/wiadomosci/polska/art,8255,malzenstwo-nie-dla-osob-chorych-psychicznie.html

Przynajmniej tak tu z tego wynika..

Poza tym pamiętaj,żyjesz dla siebie,dla narzeczonego,rodziny, ale przede wszystkim dla siebie , i to TY decydujesz jak chcesz, - pier*ol resztę... (taa,jakbym sam nie przejmował się innymi :roll: )

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Calineczka1990, To o chorobie - bzdura

http://www.deon.pl/wiadomosci/polska/art,8255,malzenstwo-nie-dla-osob-chorych-psychicznie.html

Przynajmniej tak tu z tego wynika..

Poza tym pamiętaj,żyjesz dla siebie,dla narzeczonego,rodziny, ale przede wszystkim dla siebie , i to TY decydujesz jak chcesz, - pier*ol resztę... (taa,jakbym sam nie przejmował się innymi :roll: )

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siema :P

ludzie powinni zając się sobą i swoim życiem a nie dyktować nam jak mamy żyć

łatwo powiedzieć , bo jakbym nie trzymał siostry krótko , to bym dom do góry nogami zastał :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siema :P

ludzie powinni zając się sobą i swoim życiem a nie dyktować nam jak mamy żyć

łatwo powiedzieć , bo jakbym nie trzymał siostry krótko , to bym dom do góry nogami zastał :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ostatnio usłyszałam, że ŻADEN ksiądz nie da nam ślubu, bo jestem chora psychicznie

a takie rzeczy to można kolekcjonować żeby się z nich pośmiać, znam przypadek, że ksiądz nie chciał udzielić chrztu, bo matka nie znała ojca dziecka :shock::lol:

-- 21 lut 2013, 18:25 --

Tomcio Nerwica, siema brat, co tam dziś u Ciebie słychać? :mrgreen:

łatwo powiedzieć , bo jakbym nie trzymał siostry krótko , to bym dom do góry nogami zastał

i tak brat zastaje, ale to wina pand i lwa :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ostatnio usłyszałam, że ŻADEN ksiądz nie da nam ślubu, bo jestem chora psychicznie

a takie rzeczy to można kolekcjonować żeby się z nich pośmiać, znam przypadek, że ksiądz nie chciał udzielić chrztu, bo matka nie znała ojca dziecka :shock::lol:

-- 21 lut 2013, 18:25 --

Tomcio Nerwica, siema brat, co tam dziś u Ciebie słychać? :mrgreen:

łatwo powiedzieć , bo jakbym nie trzymał siostry krótko , to bym dom do góry nogami zastał

i tak brat zastaje, ale to wina pand i lwa :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.