Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Bo takie coś wykańcza.

Wszystko w zasadzie wykańcza :<

Tak czy siak,nie da się do tego przywyknąć,nie do końca,zawsze będzie trochę przeszkadzać.

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja trochę pograłem w szachy, ogólnie cieszę się że jakoś mi lepiej idzie. Na razie tyle wystarczy, czuję że moje szare komórki zostały nakarmione.

Nie wiem co dalej. Może wrócę do słuchania muzyki ;)

Awatar to skarb Atlantydy: starożytny Scion.

:( F.20

:smile: Solian 600mg

8) Akineton

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam forumową brać,co tam porabiacie?ja przeglądam klucz odpowiedzi do matur i jestem zdziwiona,jak można być takim głąbem jak ja.....-.-

You have to die a few times

before you can really

live.

Von all den Dingen, die ich verloren habe, vermisse ich meinen Verstand am meisten

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Absinthe, Bo "wbić " się w klucz jest cholernie ciężko, egzaminator,uczeń,twórca klucza - zazwyczaj każdy ma usrane "widzi mi się" i nie zawsze twoja interpretacja pokryje się z tamtym,więc często kluczem można sobie podetrzeć.

Niestety,tak to jest zrobione że trzeba pokryć się z tym usranym widzi mi się twórcy klucza.

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, a racja,.Trza się nie przejmować tylko ostro wziąśc do roboty :D

Gorzej z moim korepetytorem.Mam nadzieje że w wieku 20 lat nie wysiwieje :D

You have to die a few times

before you can really

live.

Von all den Dingen, die ich verloren habe, vermisse ich meinen Verstand am meisten

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale mnie głowa boli. Teraz mam dylemat: udało mi się wstrzymać myślenie na tyle ile chciałem, czyli medytacyjny sukces. Ale potem stwierdziłem że pogram w szachy i przełączyłem się w tryb intensywnego myślenia, w sumie ten drugi też nie jest zły. Daje taki rozpęd. No i teraz mam dylemat jak się w tym połapać. Oczywiście, jak to przy dylematach bywa liczę na jakiś ciekawy zwrot akcji.

Awatar to skarb Atlantydy: starożytny Scion.

:( F.20

:smile: Solian 600mg

8) Akineton

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.