Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Snejana, W spokoju ? to ja w czymś przeszkadzam ? :P to dobrze , że siostra ma wybór , ja muszę palić i jeść w dużych ilościach codziennie :P

-- 04 lip 2012, 21:30 --

Stark, Siema , jak leci ? :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, nie wiem w sumie...niby dobrze,ale postrzegam wszystkich jak dziwaków którzy i tak mnie nie zrozumieją...

albo to ja jestem dziwakiem :<.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, dobra chodziło o to, ze bys mii całą wódke i wosk wypił :-| w sumie nie miala dzis jak wrocic do domu, chcialam zadzwonic zebys po mnie przyjechal, ale przypomnialo mi sie, ze przeciez nie masz prawa jazdy :lol::lol::lol: (dawno sie nie nabijałam)

-- 04 lip 2012, 20:33 --

Stark, a moze trzeba sie bardziej otworzyć do ludzi? mnie tez sie tak czasem wydaje, a potem znajduje zkims wspolny temat i jest lepiej ;)

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widać Tobie leki niepotrzebne w takim razie. Zmień lekarza na pediatrę.

Ok dzięki za sugestie ;) a leki miałem wyrzucić bo już mi niepotrzebne ale chyba oddam tobie może trochę urośniesz maleńki ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, cooo? przez pół roku zbierałem się by powiedzieć komukolwiek z rodziny, nagle z "radością" mam powiedzieć że jestem na granicy depresji : D?

Coś mi się to nie widzi : <

Zresztą nie w otoczeniu,gdzie sadzenie ogórków to temat większości rozmów...

po knajpach,czy centrach handlowych mam się pałętać z tablicą "szukam znajomych" : <?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Stark, zacznij od tych ludzi, ktorych znasz ;) nie mów o depresji, tylko o czymś innym.

Hmm sadzenie ogorkow? to gdzie mieszkasz?

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, Już drugie podejście niedługo i docinki się skończą :Psiostra jaka niedobra dla mnie :why::P

Stark, Na pewno po ziemi chodzą ludzie którzy nas zrozumieją ;)

a potem znajduje zkims wspolny temat i jest lepiej ;)

Po tym docinku z prawkiem nie mamy już wspólnych tematów :lol::P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, wiesz, że siostra kocha braciszka, ale lubi go czasem pomęczyć :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica nie mam nic do homo a nie chcę takiej dyskusji zaczynać ale nie zwracaj się tak do innych nawet w żartach

a temat pieszczotliwego zwrotu MOniki jest przecież zakończony, mam wyłączność na niego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, Wiooocha,zabita dechami,miejsce pracy pod domem : <.

Nie mam o czym rozmawiać z tymi ludźmi.

Kiya, Nie,ale tu sam jestem sobie winien .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Abbey, tak. Chciałabym w coś pograć. Coś obejrzeć. Może zająć się czymś ambitniejszym. Poza tym mam jakieś tam obowiązki. A siedzę i bez sensu odświeżam stronę :evil:

-- 04 lip 2012, 22:00 --

Stark, więc zmień to, do dzieła :D

"Jestem toksycznym produktem odpadowym aktu stworzenia."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie mam nic do homo

Ja też i nie widzę tu nikogo kto byłby tej orientacji , więc zaliczyłeś tak zwany facepalm :hide::lol:

czyżby drugie konto ? :P

WZROST? - to było dobre, hehe. :great: A przebiegł Ci przez myśl też WZWÓD?

Nie a tobie ? :bezradny:

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kiya, Czyli coś robisz : < !

ambitniejszego... taaa.... od 1,5 roku próbuję się zabrać za wysiłek fizyczny, z miernym skutkiem jak narazie ; <.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.