Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Kaukazy przypadkiem nie należą do ras agresywnych, na które trzeba mieć pozwolenie? Chociaż wszystkie, które spotkałam były łagodne jak baranki

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

anonus, a bardzo dobrze, zaraz się zbieram na zawody snowboardowe i freeski, popatrzeć sobie, póki co się objadłam na tyle, że ledwo się toczę :D a u Ciebie?

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Calineczka1990, Nie trzeba (przynajmniej mój ojciec niema pozwolenia i niema problemu) (ale to mieszaniec,nie rasowy kaukaz)

anonus, dobra nuta

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

anonus, a ja dziś sprzątam cały dzień :yeah: ale efektów jeszcze nie widać :roll:

-- 09 lut 2013, 14:03 --

Saiga, Twój ojciec ma takiego? adoptujecie mnie? :yeah::mrgreen:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, Chcesz, to ci oddam psa razem z ojcem.

Bierz obu,zaoszczędzisz mi wiele lat życia i nerwów :mrgreen: (a ojciec jest samowystarczalny finansowo :mrgreen: !)

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

anonus, dokładnie tak! a co też się wybierasz? :D

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, mogę przyjąć :D ale karmić tylko psa będe :P

anonus, dzisiaj też bym chciała uciec wcześnie, bo malutko spałam :P

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

fozzie, cześć :D co słychać?

Saiga, i'm not insane, just sincere :mrgreen: w ogóle w pakiecie jeszcze grzejnik powinien być :P

-- 09 lut 2013, 14:21 --

anonus, młody człowieku Ty lepiej zacznij chodzić wczesniej spać :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

anonus, to co, stary człowieku? :P:D 6 godzinek, dawno tyle nie spałam naraz :-|:D

Saiga, ale Cie okradłam :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.