Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

jestem wsciekly. mam za malo dynamiczne kopniecia. od jutra zabieram sie za brzuszki, ba zapierniczam z nimi, zeby wzmocnic sobie dynamike i nic mnie nie odwiedzie od tego ;p

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, mialam 4 faworytów, w tym brata, ale jednak brat odpał :P ciekawe, kto na brata zagłosował :P I mam nadzieję, że to się jeszcze zmieni, bo nie chce żebysmy zremisowali :twisted:

-- 04 lut 2013, 19:58 --

anonus, a ja już dzisiaj robiłam brzuszki :yeah:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, taak :P a ja akurat nic dobrego do jedzenia w domu nie mam :evil:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, ja też stawiałem na siostrę , ale kur.wa jak na złość siostra odpadła :roll::P i ciekawe kto na siostrę :D ja też nie , muszę wygrać z siostrą :twisted:

-- 04 lut 2013, 21:04 --

Ja już mam 3 :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

anonus, ja zrobilam dzisiaj 100 i może jeszcze uda mi się dziś drugą setkę dorobić. Chcę żeby się juz cieplej zrobiło to zacznę w końcu znowu biegać :)

-- 04 lut 2013, 20:05 --

Tomcio Nerwica, czuję, ze brat ze mną wygra, ale to i tak dziwne, bo mam wrażenie, że z nas dwoje to ja tu więcej biadolę :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chcę żeby się juz cieplej zrobiło to zacznę w końcu znowu biegać

pogoda to tylko wymówka ... chociaż u siostry na tym zadupiu w lesie to naprawdę może być zimno :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zacznę w końcu znowu biegać :)

Dla wydolności czy ogólnej poprawy kondycji?

Co do konkursu marud,proszę was... :mrgreen:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

anonus, to się na męczyłeś :P ja sobie tak rekreacyjnie dla samej siebie lubie czasem poćwiczyć, i tak teraz to jestem zasiedziały leń, nie to co kiedyś :roll:

Tomcio Nerwica, najlepsza wymówka to "nie mam z kim biegać" :P a do lasu się boję sama biegać :P koło drogi nie mogę, bo na mnie tiry trąbią :lol: jest jedna dobra ścieżka, którą biegam, ale musi być własnie ciepło i sucho, bo inaczej błoto, bagno i ruchome piaski się robią :evil:

-- 04 lut 2013, 20:13 --

Saiga, ogołnej poprawy koncydji i lepszego samopoczucia :P Tak marudo, juz dla Ciebie koronę szykujemy :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, kurde mogłem zrobić większa kuchnie, to by siostra z garami pobiegała :P to niech siostra biega jak najwięcej dla zdrowia :Dbędę mógł telewizje w spokoju obejrzeć :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, najlepiej to mi się biega, jak mnie brat wkurzy i gonię za nim z wałkiem :P mogę kilometry przebiec bez zadyszki :mrgreen: a o zdrowiu brata też trzebaby pomysleć, ograniczyć papierosy albo słodycze :P

anonus, ja niestety nie mam takiej możliwości :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, jak siostra gania za mną z wałkiem , to dopiero wtedy zaczynam doceniać maratończyków :P siostrze też trzeba ograniczyć papierosy i słodycze , jak mamy cierpieć , to razem :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, w sumie przydałoby się mi też troche ograniczyć... ale wie brat, bez cukru i nikotyny będę bardziej drażliwa... brat sobie lepsze buty do biegania kupi :P i jakąś maść na siniaki :twisted:

anonus, a że leniem jestem to zupełnie inna sprawa :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

anonus, a wiesz, w sumie to niezupełnie, bo nie wiesz, co się za tym kryje :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, ja to jednak jestem mięczak :-| ale niech mnie siostra nie bije za mocno , bo kto zlew naprawi ? :P

ale wie brat, bez cukru i nikotyny będę bardziej drażliwa

może zrobić kawę ? papierosem się siostra poczęstuje :Do głowę trzeba dbać :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, tylko, że ja akurat w kwesti sportu nie jestem leniwa, innych rzeczy: nauka, praca, tak. ale tutaj nie :P

-- 04 lut 2013, 20:53 --

Tomcio Nerwica, naprawiaj szybciej ten zlew mięczaku :evil:

może zrobić kawę ? papierosem się siostra poczęstuje

chętnie tylko szybko, bo będę bić :twisted:

a serio to zartuje, połamałam go ostatnio na bracie (brat pewnie nie pamięta, bo stracił przytomność) i chwilowo jestem bez wałka :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, dobrze , a siostra robi szybciej tą kolacje :P

a serio to zartuje, połamałam go ostatnio na bracie (brat pewnie nie pamięta, bo stracił przytomność) i chwilowo jestem bez wałka

tak ? ... w sumie to nie chce mi się robić tej kawy , a papierosy mi się skończyły :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.