Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Lilith, powodzenia jutro :D

Saiga, po prostu lubi wszystko umartwiać :mrgreen:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, Ja? niee, wcale nie mam obsesji/fascynacji śmiercią i nie myślę o niej dzień w dzień,wydaje ci się :roll:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dark Passenger, Czyli ten granat znaleziony w cieście nie był aż takim zjawiskiem :mrgreen: ...

A tak poważnie, to fuks, i wtf co sprzedają...

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, czy po 50 minutach można stwierdzić zgon tematu ? :P

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zaraz go ożywimy

szybko póki jeszcze ciepły :P

Tomcio Nerwica, a dzisiaj to brat smutny czy szczęśliwy? :P kanapki są w kuchni, jeśli kot nie zjadł :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, :mrgreen:

Snejana, Temat ożywa,piękne dzieło nekromancji.

Muszę iść na dół i wynieść popiół do garażu

nie chce mi się :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, popiół? znowu kogoś spaliłeś?

Tomcio Nerwica, narazie nie zaczynam wywodów, bo mi się spać chce :P niech sie brat z nadmiaru szczęścia nie udławi tą kanapką :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, Tak,pare zbuntowanych kobiet, każdej najpierw odrąbałem nogę piłą mechaniczną,wydłubałem oko karambitem, odciąłem po 4 paluchy tomahawkiem,na koniec podrzynałem gardła brzytwą, by na koniec spalić to wszystko w temp 1800 stopni :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, każda? no skoro brat nalega to mogę :P biedny kot, nie dojada, bo mam brata głodomora :P

-- 25 sty 2013, 22:35 --

Saiga, koniecznie, bo popadasz w rutynę :P:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.