Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

virgo21, nie wypowiesz się w sprawie swoich narodzin? :twisted: Przecież tam byłaś :P

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem beznadziejną marudą która marnuje życie i wszędzie widzi tylko negatywy

a to ja mam zawsze, ale ból pleców jest tymczasowy :mrgreen:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

virgo21, challenge-accepted.png

Snejana, A więc czas wolny zamiast spędzać pożytecznie spędzasz na internecie, w którym choć czytać coś ciekawego/przydatnego wolisz biadolić? : D

Wolisz mówić że jesteś 0 i zamiast coś robić marudzisz?

:mrgreen:

Opier*alasz się na uczelni/ w pracy szukając okazji by wejść i ponołlajfić zamiast zająć się pracą/wykładami :mrgreen: ?

Niee, więc daleko ci do mnie :P

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, ale to nie znaczy, że nie mogę se pomarudzić, ne ? :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, Możesz,ale by zasłużyć na prawdziwe miano marudy..

trzeba,więcej marudzić : O,minimum 10h dziennie twoje słowa/myśli muszą być marudzeniem :<

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja chyba niepotrzebnie kawe przed chwila wypiłam, głupol ze mnie ciekawe kiedy teraz zasne

Skupiona, staram się uciec choćby na chwilę przed smagającymi przeszłością biczami z piasku.Chowam się pod puchową niepamięć , zaciągam zasłony własnej świadomości. Nie udaje się wymknąć żmijowatym zygzakiem chociaż na chwile, jad z mrocznej podświadomości sączy się na ciepłą od łez poduszkę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, nie denerwuj się ;))

Skupiona, staram się uciec choćby na chwilę przed smagającymi przeszłością biczami z piasku.Chowam się pod puchową niepamięć , zaciągam zasłony własnej świadomości. Nie udaje się wymknąć żmijowatym zygzakiem chociaż na chwile, jad z mrocznej podświadomości sączy się na ciepłą od łez poduszkę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ależ wy pięknie marudzicie, muzyka dla mych uszu :mrgreen:

JBrown, ja tak ładnie sobie dziś koło 20 usnelam, obudzilam sie niedawno i chyba mam już po spaniu :?

-- 24 sty 2013, 22:45 --

Tomcio Nerwica, ja bratu zaraz znajdę zajęcie :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.