Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

omeeena, ale ta pani stwierdzila ze wierzacy a nie praktykujacy to glupie wytlumaczenie, nie potrafila rozgraniczyc wiary w Boga a wiary w Kosciol dla niej to jedno i to samo

Skupiona, staram się uciec choćby na chwilę przed smagającymi przeszłością biczami z piasku.Chowam się pod puchową niepamięć , zaciągam zasłony własnej świadomości. Nie udaje się wymknąć żmijowatym zygzakiem chociaż na chwile, jad z mrocznej podświadomości sączy się na ciepłą od łez poduszkę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

JBrown, To jest tzw przeze mnie "zatwardziały katolik" - nie chodzisz do kościoła i nie podbijasz karty obecności=heretyk nie wierzący.

Dyskusja ma sens jak z komunistą o tym że ten ustrój jest zły. :mrgreen:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, dokładnie :))

Skupiona, staram się uciec choćby na chwilę przed smagającymi przeszłością biczami z piasku.Chowam się pod puchową niepamięć , zaciągam zasłony własnej świadomości. Nie udaje się wymknąć żmijowatym zygzakiem chociaż na chwile, jad z mrocznej podświadomości sączy się na ciepłą od łez poduszkę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

JBrown, bo można się rozwijać w kościele ale tylko i wyłącznie licząc się z faktem, że ksiądz też człowiek i nie zawsze można go słuchać.

Ale jakbym to powiedziała mojej babci to by miała wzrok, jakby chciała ukrzyżować. : D

Mów do mnie,

bo jestem pozytywna

w cudzych problemach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

poumierali wszyscy ? :P

-- 24 sty 2013, 17:32 --

czy poszli do kościoła? :P

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Żyję, a w kościele nie bywam...(ostatnio to ślub kuzynki,tera parę lat "detoksu" do następnej "okazji")

Żyję?

Nie,wegetuje.

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja doła złapałam, cZy ja kiedyś jeszcze poczujė się normalnie jak człowiek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.