Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Determinacja,działanie,robienie swojego mimo wszystko "działa cuda" ale i tak nie zawsze,wiara w cud, czy inne bzdury bez tego wcześniejszego - nic.

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, "tam" czyli gdzie? W polsce? u rodziny? w naszych głowach?

Na świecie?

To słowo ma bardzo wiele znaczeń :mrgreen:

A tak poważnie,wszystko po staremu jak zwykle.

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

virgo21, to co Ty z nią robiłaś? :D a mnie plecy :D Godzinę temu wróciłam dopiero do domu łeeee :D

-- 22 sty 2013, 21:50 --

Saiga, "tam" czyli nie "tu" xD :mrgreen:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, "tu" czyli...

W twojej głowie? u rodziny? w mieście,czy może innym kraju,bądź miejscu we wszechświecie :mrgreen: ?

Zresztą nieważne,do garów jazda :D !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

virgo21, nie to na pewno nie tak, pustka nie boli :P

-- 22 sty 2013, 21:56 --

Saiga, tu czyli u mnie :mrgreen: i weź mi tu nie mądruj :P

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.