Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Saiga, istnieje taki syndrom?

virgo21, kurde... nie dałaś się nabrać :roll:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem chora , nie mam na nic siły, wczoraj leciał mi krew z nosa z osłabienia a ta głupia lekarka mi powiedział ze to wirus jaKIŚ i nie mas na to antybiotyków nie wierze jej.

Kto utraci raz będzie zawsze czekać

Zatrzymujesz czas i zaglądasz w przepaść

Zostaje smutek i tylko smutek

Ostry jak nagły serca głód

Wiatr co zwala z nóg

Smutek i ty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, od zjedzenia słownika rozumu nie przybywa :P a ja w tym słowniku miałam 200 zł schowane, tez brat zjadł ? :evil:

Saiga, może opatentuj ? :D

tahela, współczuję, kuruj się :)

virgo21, :pirate:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, a to miało byc na prezent dla brata i jedzenie, ale to trudno, nic nie kupię :roll:

omeeena, o trawę też :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

omeeena, w ladnych kręgach się obracasz :P ale to przejaw silnej woli, jeśli się odmawia ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale nigdy nie odważyłam się spróbować.

paliłem swego czasu i muszę przyznać , że mi się podobało :D ale na dłuższą metę robi wodę z mózgu i przy nerwicy można sobie nieżle pogłębić lęki .

Snejana, o niee :why: dlaczego ja to zrobiłem :why:< wyjmuje pizze i piwo spod łóżka > :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

omeeena, żartuję przecież :P:D

-- 22 sty 2013, 23:04 --

Tomcio Nerwica, co brat tam jeszcze trzyma pod tym łózkiem? rozpustników ? :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, jestem alergik, astmatyk i czasem dziwacznie reaguję na najprostsze leki, to bałam się właśnie jakichś nietypowych skutków. Ale korci mnie, cholerka :D

Paroxinor 20mg - od 27.10.2012r. i nadal :/

Tranxene 10mg-doraźnie - nie pamiętam, kiedy:))

Życie, to nie je bajka...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja też raz próbowałam i w ogóle tego nie odczułam, towar jakiś trefny byl czy co :P ale nie, bo reszta miała fazę a ja nie, musiałam sobie po piwo isć :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.