Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Snejana, możliwe, ja mam tak że jak już coś zaczynam na poważnie to zamordyzm 100% :mrgreen: jednak cóż..coś takiego jest dosyć trudne :mrgreen:

Kukri w skórzanej pochwie krzywdy nie zrobi :mrgreen: ! Nawet taka ciamajda jak ja po 2 latach używania noży tylko raz sobie rozcięła kciuk...(zachciało mi się pistacje otwierać nożem,poślizg i "uśmiech" na paluchu : D)

Edytowane przez Gość

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

JBrown, tak z sosem naturalnie :mrgreen: mieszkasz w uk? Twoj mąż tez dobre frykasy gotuje :mrgreen:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, no tak mnie wyniosło ponad 7 lat temu zreszta jak połowę Polski :)) co do męża to on głównie gotuje w domu, to jego pasja :))

Skupiona, staram się uciec choćby na chwilę przed smagającymi przeszłością biczami z piasku.Chowam się pod puchową niepamięć , zaciągam zasłony własnej świadomości. Nie udaje się wymknąć żmijowatym zygzakiem chociaż na chwile, jad z mrocznej podświadomości sączy się na ciepłą od łez poduszkę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, noże nie są dla dzieci :nono:

JBrown, zazdroszczę Ci tej Anglii :105: wiem, że tam się przeważnie za pracą jeździ, ale mnie się podoba z innych względów (Jane Austen i Agathy Christie się naczytałam :roll: )

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, Prawnie jestem dorosły :mrgreen:

Co do Anglii,podobno mentalność tamtych ludzi jest jak tamtejsza pogoda,poza tym w mediach jest spora nagonka na polaków, przez co nas nie lubią (ale nie wiem na ile to prawda...)

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga,

,podobno mentalność tamtych ludzi jest jak tamtejsza pogoda

to mam cos z nimi wspólnego x) wiem, że jest nagonka, nawet się nie dziwie, po tym jak niektorzy się tam zachowują... sama znam Polaka, ktory wylądował tam w więzieniu (nie ma to jak znajomosci, ktorymi mozna się chwalić :angel: )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, Saiga, prawda o Polakach tutaj jest straszna, mozna sie tylko wstydzic, dlatego mam tylko dwie znajome Polki i to wszystko. Jak tylko sie odwrocisz wbija ci noz w plecy, pija, kur.wa uzywane jest jako przecinek i tylko to slychac na ulicach, nie chca sie uczyc jezyka w ogole, widzialam nawet pary ktore pozyczaly sobie dzieci zeby sie jak najmniej narobic a jak najwiecej benefitow wziasc. pijanstwo na kazdym kroku. Szczerze mowiac po kilku doswiadczeniach trzymam sie od nich z daleka. To jakiej 80 procent polskiego spoleczeństwa na wyspach, na te lepsze 20 ciezko trafic bo tez sie trzymaja z daleka od Polakow

Skupiona, staram się uciec choćby na chwilę przed smagającymi przeszłością biczami z piasku.Chowam się pod puchową niepamięć , zaciągam zasłony własnej świadomości. Nie udaje się wymknąć żmijowatym zygzakiem chociaż na chwile, jad z mrocznej podświadomości sączy się na ciepłą od łez poduszkę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

JBrown, a wg mnie to jest wyolbrzymianie. Nie trzeba byc Polakiem, zeby byc chamem. W kazdym narodzie sa tacy ludzie, a to o czym piszesz to stereotypy. Np. w takim RPA Polacy uchodza za inteligentnych ludzi, wiec ordynarne zachowanie naszych rodakow to nie do konca taka prawda :)

No i poza tym witam wszystkich po 3 wizycie u psychologa :P .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lilith, W poniedziałek poprawka,jak się nie uda to do piekła i rok w plecy...

Tylko...ciężko uczyć się czegoś czego nie rozumiem :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

anonus,

Nie trzeba byc Polakiem, zeby byc chamem. W kazdym narodzie sa tacy ludzie, a to o czym piszesz to stereotypy

To prawda, ale to nie zmiania faktu, że duża część naszych na wyspach się nie popisuje ;) może i nie ma w tym nic dziwnego, czesto to młodzi ludzie, wyrwali się z domu, są praktycznie rzecz biorąc sami, to zaczynają "korzystać" z życia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

anonus, przeciez ja tu żyję, widzę to na co dzień więc nic sobie nie wymyśliłam ani nie wyolbrzymiam, co innego gdybym tutaj nie mieszkała od lat. Pewnie też bym powiedziała, że wyolbrzymiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lilith, hej :) nie wiem co zdałaś, ale gratuluję :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

virgo21, virgo ja się zastanawiam czy nie wskoczyć do wanny i nie zabrać was ze sobą bo dyskusja ciekawa i odrywacie moje myśli od problemów i lęków :))

-- 11 sty 2013, 21:56 --

Lilith, będę trzymała kciuki :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.