Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Pitu, ja pare dni temu z poprzedniego sylwestra wróciłam dopiero :P

Tomcio Nerwica,

to by została pozbawiona praw obywatelskich

one w ogóle ich tam nie mają.

I nie rozpieszczone tylko poirytowane :P Ile można za niewolnicę robić? :D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pitu, w tym roku to ja robie sylwestra, wiec mam nadzieję, że mnie nigdzie melanż nie porwie i nie będzie skąd wracać :mrgreen:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana,

I nie rozpieszczone tylko poirytowane Ile można za niewolnicę robić?

chciałbym żeby wróciły te czasy :-| kobiety posłuszne , piwo dla szlachty darmowe i można było powalczyć na miecze :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, niech brat wehikuł czasu buduje :D dnia by brat nie przezył, jakby taki upierdliwy człowiek wszedł do tawerny to by go zaraz przerobili na bigos :P czy co tam wtedy jedli

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, to jednak nie :D ale siostra się powinna cieszyć , że żyje w takich czasach gdzie kobiety mają jakieś prawa i do tego ma tak dobrego i wyrozumiałego brata :P

-- 29 gru 2012, 00:08 --

S9440966-65.jpg

xD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, ok, prawa tak :P a dobrego i wyrozumiałego brata to właśnie zazdroszczę innym kobietom :-| ja to nigdy szczęścia nie miałam :-|:D

-- 28 gru 2012, 23:09 --

hahaha, co się Ezilowi stalo? :lol: do pralki wpadł? xD żartowałam, przystojny jest, niczym żaba w stawie :105: może ogranicze swoje prawa kobiety, przejde na islam i za niego wyjde? :D

brat lepiej na to patrzy: http://bi.gazeta.pl/im/6/9441/z9441226X.jpg :lol:

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, w sumie można by było wydać siostrę za Ezila , w końcu chłopak nie brzydki i trochę kasy ma :D

ja też chciałem przejść na islam a nawet zostać katolikiem , ale zrezygnowałem odkąd ksiądz nazwał mnie diabłem wcielonym :P

-- 29 gru 2012, 00:16 --

To mnie rozwaliło :lol:

-- 29 gru 2012, 00:17 --

http://3.bp.blogspot.com/-c0U1lGHdAlQ/TplMsmSy6NI/AAAAAAAABos/D65ZrWbBm6s/s1600/ooooooooooooo.jpg :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sumie można by było wydać siostrę za Ezila

po tych zdjęciach mam wrażenie, ze to brat miałby u niego większe szanse niż ja :P

-- 28 gru 2012, 23:22 --

odkąd ksiądz nazwał mnie diabłem wcielonym

co brat takiego zrobił? nie dał na msze? :D

-- 28 gru 2012, 23:23 --

wygląda jak lama :lol:

hasacz, nie, to najprzystojnieszy piłkarz świata :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, teoretycznie najprzystojniejszy

Nie spałam całą noc jak padne to pewnie sobota pójdzie sobie w dal :twisted: , dodatkowo nastrój mi kiepsko coś podkreca dzisiaj.

Kto utraci raz będzie zawsze czekać

Zatrzymujesz czas i zaglądasz w przepaść

Zostaje smutek i tylko smutek

Ostry jak nagły serca głód

Wiatr co zwala z nóg

Smutek i ty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.