Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Tomcio Nerwica,

ja też chciałem poudawać

kiepsko bratu wyszło :P jeszcze gorzej niż mnie :P

no zajmuję , ale boją się mi zwrócić uwagę albo go sami przestawić

To może następnym razem spróbować nie płacić? :mrgreen:

-- 27 gru 2012, 21:15 --

Saiga, ja bym nie chciała oglądać pełnej wersji, bo jeszcze Kate Winslet na mnie napluje :P

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

łomatko...chwile mnie nie było a tu taka produkcja :shock::mrgreen:

a ja mówię moim futrom, że jak będą niegrzeczne to normalnie "łańcuch buda schron" ;) i one i tak maja to gdzieś... wstałam na dwie minuty z sofy i już miejsca pozajmowane :mrgreen:;)

Snejana, wracając do rozmowy z samym sobą... ja zawsze twierdze że z kimś inteligentnym czasami trzeba porozmawiać :yeah:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, ludzie tu mają słowotok :P

hehehe, te futra to rozpieszczone:P mój kot wchodzi do mnie do pokoju, umie sobie sama drzwi otworzyć, ale zamknąc za sobą już nie umie :mrgreen:

ja zawsze jak ze sobą rozmawiam to się nadziwić nie mogę, że mnie jeszcze nikt nie uszkodził :D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, mówie bratu, trzeba było Titanica oglądnąć :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, Di Caprio rolę miał tam fajną, ale brzydko się starzeje, nie wiem, na co te kobiety lecą :D btw. fajnie brat napisał:

titancia
:lol: ja dziś gadam ze sobą, a brat zdrobnienia wymyśla :D

-- 27 gru 2012, 22:33 --

hasacz, virgo21, hej ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, teraz to tak , ale wtedy to pewnie kobiety mdlały na jego widok :P

ja dziś gadam ze sobą, a brat zdrobnienia wymyśla

piszę szybko i błędy robię :D siostra mnie tak stresuje :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, ja brata stresuję? :shock: a czym? kto tu komu groził uwiezieniem i piłą mechaniczną? ;)

To głupie były te mdlejące kobiety, na widok Johnnego Deppa czy Roberta Downey jr. ok rozumiem, ale Leo Di Caprio? no litości :P

Aranjani, oo ja też :D i znowu oka nie zmrużę :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, siostra nie mówi o tym tak głośno :D ja przecież nigdy bym siostry nie uwięził :P

też się dziwie , ale mój sąsiad jest podobny do Roberta Downeya i to naprawdę uderzające podobieństwo , a mimo tego narzeka na brak powodzenia :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, nie w ogóle :P zaraz Saiga przyjdzie to zaczniecie znów przeciw mnie spiskować :P brat da numer do tego sąsiada 8) chociaż nie, skoro narzeka ma brak powodzenia to musi być z nim coś nie tak, może jest okropny z charakteru, np. całymi dniami pije piwo, ogląda telewizję i robi pranie bez proszku :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, czekam na niego , bo sam sobie z siostrą nie poradzę :D pije piwo całymi dniami , ogląda telewizję , ale nie jest tak głupi żeby prać bez proszku :P ... to znaczy facet po prostu potrafi prać :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.