Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

hej wszystkim :D Ale mam dobry humor, jeszcze tylko jutro wstać o 5 i spokój :105::D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wegetacja w łóżku jednak moim zdaniem szkodzi,na dłuższą metę,nie wiem rodzinka by mi pewnie na coś takiego nie pozwoliła.

Trzeba swoje odbębnić jednak....

Edukacja w 2012 już na szczęście skończona,nast zajęcia 2 stycznia....

Jak wieczór tak poza tym?

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Absinthe, o, a ja dzis cały dzien myśle o babeczkach, kupiłam foremki i zrobie na święta :P jakie zrobilaś?? :D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, takie z Gelwe czekoladowe z kokosowym nadzieniem za 6 zł:D.Ale mam ambicje na takie "oryginalne"czyt.z jakiegoś przepisu na necie czy tam od kogoś.

You have to die a few times

before you can really

live.

Von all den Dingen, die ich verloren habe, vermisse ich meinen Verstand am meisten

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, teraz to mnie brat łapie za słówka :P ciekawe o czym brat myśli, pewnie o Safari :P

Absinthe, no własnie ja chce z przepisu zrobić :D tylko tyle ich jest, ze nie wiem ktory bedzie dobry i szukam kogoś kto mi poradzi :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, Tak o Safari :105: był plan żeby pojechać tam na święta , ale te karpie tak podrożały w tym roku , że mi na bilet nie starczyło :P a tak spędza święta w domu i znów będzie siostra we mnie bombkami rzucać :-|:P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, brat, żadnymi bombkami nie rzucam, co ja jestem terrorysta? rok temu to brat wpadł pijany na choinke i najwyraźniej tak to zapamiętał :P na safari nie ma sensu jechać, na święta powinien być śnieg :mrgreen:

Absinthe, to pokazuje jakie masz przepisy :P coś wybierzemy :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Absinthe, te fajno wyglądają :

:P

albo którekolwiek stąd, dużo ich: http://allrecipes.pl/przepisy/tagi-376/babeczki.aspx?page=3 tylko planuje nie kombinować i dodać czekolady do nich, albo borówki mrożone :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, No dobra z tymi bombkami to może ma siostra racje , ale za to dobrze pamiętam siostrę stojącą nade mną z wałkiem i słowa " miałeś nie chlać , jak ci wałkiem przypier**le " :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, a ja myślałam o tym:

http://babeczka.zuzka.pl/2012/01/babeczki-czekoladowe/

fajne,w miarę proste przepisy w sam raz dla takiego amatora jaka ja

You have to die a few times

before you can really

live.

Von all den Dingen, die ich verloren habe, vermisse ich meinen Verstand am meisten

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, brat ze mnie nie robi potwora, to na pewno tak nie wyglądało :P W święta staram się być miła :roll: no chyba, że mi ktoś rozje.... choinke to się czasem uniosę gniewem :P

-- 20 gru 2012, 19:29 --

Absinthe, ej podoba mi się to Twoje :D takie nie cudaczne, właśnie tak jak chciałam :D ciekawe, czy mi wyjdą :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, no brat już wie, czym to grozi więc niech brat lepiej grzeczny będzie następnym razem, bo przypadkowałam i mam większy wałek, więc może się na paru siniakach nie skończyć :P albo lepiej, jak brat choinkę przewróci, to tą choinką dostanie :P

-- 20 gru 2012, 19:38 --

Absinthe, jak mnie w ogole cokolwiek wyjdzie i nie będzie się to ruszać tudzież gadać i pragnąć przejąć władzę nad światem to będzie ok :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, W tym roku będę grzeczny :angel: jak pójdę pić do sąsiada , to powiem mu żeby drzwi i okna pozamykał :P z powrotem będzie gorzej , ale albo zostanę u sąsiada to wytrzeżwienia albo jak wrócę do domu , to będe się trzymał ściany żeby niczego nie potrącić :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, o nie, to brat też idzie do sąsiada? bo on był tu rano i mnie zapraszał do siebie, myślalam, ze tylko mnie, na zupki gerber, nalewkę przy świecach i rozmowy o 1939 :( a taka szalona noc się szykowała :roll:

-- 20 gru 2012, 19:50 --

Absinthe, dobra, jak by co to szukaj już dla mnie mieszkania :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.