Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Absinthe, taka praca. Są dni gdzie jestem w robocie np 16 godzin, a są takie że mogę odpocząć. W sumie to wolę tak niż monotonne 8 godzin dziennie, zawsze te same godziny, dzień w dzień rok w rok.

Everything you do, think, or say

is in the pill you took today.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Candy14, jaki?tez bym jakiś obejrzała,ale z tego co patrzyłam,nie ma nic ciekawego:(.Pewnie na kompie oglądasz?

Mushroom, 16h....grubo.Ja bym chyba cały następny tydzień przespała:D.Chociaż,nie ma to jak koniec semstru i wstawanie o wpół do czwartej rano...

You have to die a few times

before you can really

live.

Von all den Dingen, die ich verloren habe, vermisse ich meinen Verstand am meisten

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

silence_sadness, siemasz :D

Mushroom, taa,chciałambym;)jeszcze ogólniaka kończę.Raczej próba wybrnięcia z ndst z matmy,i poprawa czego się da żeby pokazać że się staram i daje rady.Męcząca,z wszystkich stron ciągle słysze MATURA I MATURA,dowalają nam tone zadań,mam koleżankę która sypia godzinę,dwie plus ewentualnie 3 popołudniu od poniedziałku-do piątku 0_0.Zdarza jej się że jak położy się w piatek to wstaje w niedziele....

You have to die a few times

before you can really

live.

Von all den Dingen, die ich verloren habe, vermisse ich meinen Verstand am meisten

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Stad ,ze musze tlumaczyc poraz setny skad np poranny dol we mnie ze to nie wybryk ale czesc mojego bolu i ze zamiast zrozumienia znajduje same zarzuty czuje sie jak smiec....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.