Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Saiga, chciałam podkreślić wagę zdarzenia :mrgreen:

Edytowane przez Gość

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Svafa, wyśpij sie zatem :papa:

Tomcio Nerwica, brat :D

-- 07 gru 2012, 22:19 --

luk_dig, ale fajnie :D ja raz jeździłam, troche to było scary :D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, i czego brat jeszcze sobie zaząda? piwka, kolacji i wolnego telewizora? nie ze mna te numery, gdzie moja krowa :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, dobra, krowa to głupi pomysł, nie chce w domu kogoś chudszego ode mnie :twisted:

mysz mi zamieszkala pod komodą :shock: dostalam mini zawału, bo wlasnie przeleciala mi koło krzesła, trzeba bylo nie sprzątać, otworzyłam puszke pandory :shock:

-- 07 gru 2012, 22:59 --

Mara_, a weseło nawet, kolejny bezproduktywny weekend się zaczyna :D a Twoje nastroje?? :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.