Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Pozytywny był bardzo, no nie Monar?:) Oby więcej takich! :)

-- 02 wrz 2012, 22:36 --

Pozytywny był bardzo, no nie Monar?:) Oby więcej takich! :)

"(...)nikt i nigdy nie będzie nas kochał tak,

byśmy zaznały spełnienia,

dopóki nie kochamy same siebie...

bo kiedy wewnętrznie puste

ruszamy szukać miłości,

możemy znaleźć jedynie pustkę."

Robin Norwood

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie chodziło mi, że w realu od razu; myślałąm, że to tenisistka carlosbueno,

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sad_Bumblebee, dokładnie :) a jutro chyba jakaś imprezka się szykuje, chociaż nie wiem, może przyjaciel mnie wkręca, bo on tak lubi. ale przyjaciółka wraca i może idziemy na działkę ;o a właśnie. kiedy my się widzimy ? niestety jutrzejszy dzień, to cały mam zawalony z powodu przyjazdy przyjaciółki, ale każdy inny dzień mi pasuje, prócz czwartku, bo widzę się wtedy z terapeutą, chyba że chcesz ze mną iść :lol: trza się poznać, póki mam ochotę i siły tyle. :smile:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A może Ty chcesz iść ze mną Monar, odprowadzić mnie na terapię grupową we wtorek? Mam między 17 a 19, mogłybyśmy się spotkać trochę wcześniej...co Ty na to? Nie myślałabym tyle o tym i nie stresowała się, bo to pierwsze spotkanie :)

"(...)nikt i nigdy nie będzie nas kochał tak,

byśmy zaznały spełnienia,

dopóki nie kochamy same siebie...

bo kiedy wewnętrznie puste

ruszamy szukać miłości,

możemy znaleźć jedynie pustkę."

Robin Norwood

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sad_Bumblebee, ja i bym z chęcią zaczekała na Ciebie... chciałabym się dowiedzieć, jak Ci było. jeśli jest tam jakiś korytarzyk, na którym można usiąść, to poczekam na Ciebie. jak wejdziesz, to posłucham muzyki na słuchawkach i się nie będę nudzić. :smile: jeśli chcesz...

to na pw mi napisz o której chciałabyś się spotkać w ten wtorek i gdzie - tak jak pisałyśmy? wsiadłabym w 31 i wysiadła na przystanku Garbaty mostek, a Ty byś tam już na mnie czekała... ? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla Beaty 2proof i Rafała Alienated ;):lol: , Jeziorko Daisy :idea::idea::arrow::idea: :

-- 28 sie 2012, 23:26 --

nie wiem jak mogłam nie trafic, po prostu wstyd i żenua bo to tak blisko ech :hide:

Heh :!: Gdybym wiedział, że tam tak fajnie, byłbym z pewnością bardziej zmotywowany do dłuższego spaceru... Ale w dalszym ciągu jestem zdania, że chodzenie po omacku przez obcy mi las w środku nocy nie jest najlepszym z pomysłów :D

Jeszcze pewnie będzie okazja zimą też ładnie wyglada jeziorko więc spko Rafał i dziekuje za rozmowę tel. była mi potrzebna. ;):P

te budowle tam są fajne ala zamki z Wiedźmina a to zalany kamieniołom z podwójnym dnem i ludzie tam się kąpią ,ale nie wolno często ktoś się topi, ale posiedzieć i pogadać to miejsce urocze.

-- 03 wrz 2012, 00:46 --

a własciewie to dopiero sie doczłapałm na foruma po calym dniu zawiechy związanej z okiem ratunku, jutro lekarz ech.

Kto utraci raz będzie zawsze czekać

Zatrzymujesz czas i zaglądasz w przepaść

Zostaje smutek i tylko smutek

Ostry jak nagły serca głód

Wiatr co zwala z nóg

Smutek i ty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.