Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Stark, dobre i tyle na początek :great:

Bellatrix, grzeczny wampirek :D

-- 05 lip 2012, 19:06 --

idę do ogrodu czytac ksiazkę, bo wreszcie sie chlodno zrobiło 8):papa:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bellatrix, Nie wiem, czy podołam wyzwaniu ;) Z logiką u kobiet jest jak z tą mityczną Atlantydą. Nikt jej nie widział na oczy, ale krążą o niej legendy :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bellatrix, Jak na razię będę skupiał się na założeniu i prowadzeniu razem z halenore fundacji "Wspomóż Prawiczka". Gdy nasza działalność nabierze prestiżu, zdefraudujemy z niej grube miliony i wyjedziemy za granicę w upojną i romantyczną podróż dookoła świata :D

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podróż do Transylwanii ma coś w sobie ;) Karpaty - przepiękne wzniesienia, doliny, kotliny i górskie strumienie :D Na ale nie mielibyśmy się czego obawiać :P Swój swego nie ugryzie :D Jak mawiają: "Złych diabli nie biorą" ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Coś ostatnimi czasy wiele takich gryzących stworzonek się objawiło :mrgreen: Chyba trzeba zakupić jakiś środek na gryzące "coś" :mrgreen:

Trzeba będzie sięgnąć do fachowej literatury ;) Albo chociaż obejrzeć jakiś tematyczny serial :D Kiedyś próbowałem oglądać "The Vampires Diaries", ale nie udało mi się tego ukończyć :P Idiotyczna, melodramatyczna bajeczka dla tępych amerykańskich nastoletnich "gimbusów" :D Taki "Supernatural" bije "Pamiętniki Wampirów" na łeb, na szyję ;)

Relatywista, kopcu kreta,czy kopcu mrówek?

Takim z "robaczkami" ;)

-- 05 lip 2012, 21:41 --

luk_dig, Jak ten cały socjalistyczny ustrój w końcu u nas pierdolnie i będą budować na jego miejsce jakieś normalne państwo, to nie będziesz musiał daleko wyjeżdżać, żeby zobaczyć jak się "paluje polityków" :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bellatrix, Mając na myśli literature fachową myślałem bardziej o czymś na miarę "Malleus Maleficarum" ;)

Odnośnie zlotu to przyszłość pokaże :P Nauczyłem się, żeby nie robić w życiu mocno wybiegających w przyszłość planów. Ostatnio konkretnie mnie "zwarzywiło". "Rozkurwy psycho-fizyczne" się nasiliły :P Paradoksalnie im gorzej, tym człowiek stara się coraz mocniej bronić, używając do tego ironii. Udawanie błazna-degenerata to całkiem dobry mechanizm obronny. W końcu twardym trzeba być, a nie miętkim. No i jak mawiają: "Chłopaki nie płaczą" ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mushroom, praktyczny,gdyby miał służyć za literaturę fachową,która uzbraja przed atakami wampirow :mrgreen: Innymi słowy-praktyczne rady:jak,gdzie i czym najlepiej powitać wampirka,demona i inne bestyjki :mrgreen:

Bellatrix a może ja nie chcę cię powitać, i chcę żebyś mnie ugryzła :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bellatrix, Dobra, dobra ;) Pożyjemy (jeśli pożyjemy :P), zobaczymy :D

A mi się już nawet browary skończyły, więc będe musiał próbować na trzeźwo :P

Dobranoc :D Niech Ci się przyśnią Sam i Dean Winchesterowie i niechaj Cię bronią od tych Twoich koszmarów ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.