Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich. Latek 50 to barszcz .... jakiśtam nie pamiętam nazwy, ale to groźny chwast

Kiya może to jakaś inna roślina była? Choć jeżeli pamiętam to barszcz jest grożny tylko w wys temperaturze nie wiem jak się mylę to mnie poprawcie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wykończony, jeśli to nie był Barszcz Sosnowskiego, to ewentualnie Barszcz Mantegazziego - ale na jedno wychodzi :P Rosło mi pod oknem przez 20 lat, naprawdę miałam okazję się na to napatrzeć ;)

"Jestem toksycznym produktem odpadowym aktu stworzenia."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moja koleżanka ma takie rośliny doniczkowe, co mają jakąś toksynę bo jak jej sok spadnie na zadrapanie to dłonie drętwieją ktoś wie jakie

to zielsko?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kiya, kafka, bez kwiatków źle, ale umiar jest cnotą.

Mam storczyki, palmę exotic, kaktuska i drzewko szczęścia. To już starczy chyba. Poza tym ta palma, co jom dostałam, kojarzy mi się z wnętrzem a la PRL. :?

My mother said to get things done.

You'd better not mess with Major Tom...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

halenore, ja nie mam ze względu na koty. Raz że większośc tych typowych domowych jest dla nich trujaca. A dwa, że naprawdę mi się już nie chce wiecznie ziemi i potłuczonych doniczek sprzątać:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam po pracy ale upał w końcu :yeah:

Villain, gratki

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.