Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Tomcio Nerwica, rób co chcesz, na porsche i tak nie starczy :mrgreen:

dominika92, hej ;) ja też spie na stojąco :D

*Monika*, hej :)

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, siotre przechadlowałby no :? i to za piwo, a wcześniej byłam bugatti warta :why: eh te zmieniające się kursy walut :lol:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

*Monika*, hej, co tam dziś dobrego na obiad zrobiłaś ? :)

Gotuję sporadycznie odkąd wprowadziłam się do domu rodziców.

Ale niebawem znów zacznę.

A dziś jadłam rosół z makaronem, ziemniaczki, mizerię i gotowane mięsko z kurczaka. Tak, wiem, że piątek, ale wczoraj był bezmięsny obiad. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

luk_dig, Cześć

Snejana, nigdzie nie napisałem , że za piwo tylko że za nagranie jak siostra skaczę do Wisły a póżniej za te pieniądze kupiłbym sobie piwo :? no nawet kilka piw :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, poszedłbyś zarabiać w jakiś normalny sposób np. rozwiązywać zagadki i dedukować a nie siostrami handlować. :D Kto mi kupi nowe buty? :-|

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

_wovacuum_, gratulacje dla córki, podzielam jej radość, bo też zdałam! :D :D :D

-- 29 cze 2012, 16:59 --

świat schodzi na psy...

why?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, ale że wolisz zysk od mojego towarzystwa? znowu będziesz jadł suchy chleb, bo wszystko Ci z kanapek pospada zanim je doniesiec do pokoju :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejna, kolega z pracy opowiedział mi o pewnej przygodzie jaka go spotkała parę dni temu, gdy odwoził koleżankę do domu. Na parkingu pod blokiem koleżanki podeszła do niego jakaś dziewczyna i zaproponowała mu zrobienie loda za 10 zł. Dziewczyna wyglądała na 15 - 16 lat.

Edytowane przez Gość

"nerwice upaństwowić moderacje wypierdolić"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

luk_dig, a ja się spytam: gdzie są rodzice takich dzieci?

Transfuse, no własnie, Ty coś tu w kratke chodzisz :P

Tomcio Nerwica, ejże, kelnerka to nie to samo co siostra! zresztą na dożywotnie kelnerki Cie stać nie będzie :P

wait up... czy ja się własnie upraszam, żeby mnie nie sprzedawać? Phi, sama się sprzedam! :D

*Dobra to dziwnie brzmi, nie będę się sprzedawać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, Manipulacja działa :D do tego powiedziałem , że skocze z mostu a póżniej przekonałem ciebie żebyś to zrobiła i jeszcze mialem na tym zarobić :lol:

Eee tam kelnerki ważne jest porsche , z takim autem to ja mogę do końca życia jeść chleb z masłem :P

luk_dig, a ja się spytam: gdzie są rodzice takich dzieci?

Picie po cmentarzach i spanie w grobowcu ja pytam się gdzie rodzice takich dzieci ? :lol::mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, wykorzystuj tą manipulację w jakiś przydatnych celach :P

-- 29 cze 2012, 17:38 --

Picie po cmentarzach i spanie w grobowcu ja pytam się gdzie rodzice takich dzieci ? :lol::mrgreen:

Pragnę zauważyć braciszku, że mamy wspólnych rodzicow :P:lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, Jak mi podsuniesz jakiś pomysł to wykorzystam ją w przydatnych celach :mrgreen:

Pragnę zauważyć braciszku, że mamy wspólnych rodzicow :P:lol:

Siebie też brałem pod uwagę :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.