Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć Stark, Sławek ja Tobie też.

Pewnie idziesz do pracy? Moja praca sezonowa się skończyła, może wrócę tam na lipiec i znowu kurna tkwię w domu :roll:

Najtrudniej jest widzieć słońce… wierzyć w słońce i nie czuć ciepła. /H. Poświatowska/

Nigdy, nigdy nie żałuj, że zrobiłaś cokolwiek, jeśli robiąc to, byłaś szczęśliwa /Dorotea de Spirito/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie :) Coś niespokojny sen dzisiaj miałem ... Ciekawe czy moje CV, które dzisiaj złożyłem wyląduje w koszu na śmieci... :roll:

Przyjaźń wcale nie jest nienaruszalną więzią. Jest raczej jak olbrzymia, piaszczysta wydma, pozornie potężna i trwała, ale pewnego dnia budzisz się, a jej już nie ma.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hej nowoprzybyłym ;)

Snejana, do Centralnej Oczyszczalni Ścieków.

skrót COŚ? :D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pannaAlicja, balam sie bolu glowy rano bo bylby uspawiedliwiony jak najbardziej a tu mila niespodzianka :D:yeah: czuje sie swietnie

Tomcio Nerwica, czas wstawac :time:

Nie musze byc najlepsza ze wszystkich. Wystarczy, że będę trochę lepszą sobą, niż byłam wczoraj.

Kazdy współczuje słabym.. na zazdrość trzeba zapracować ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dominika92, ja też czekam na kuriera, ale z GLS, a z nimi nigdy nie wiadomo kiedy przyjadą. Też czekam na karmę i drapak;) Candy14, ohohoh, to tak ostro było?

Ja zaraz chyba walnę twarzą w monitor, może też sobie kawę zrobię? Obudziłam się w nocy o 3, potem obudził mnie budzik chlopaka_kafki i juz nie zasnęłam. Wstałam o 5:20 :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.