Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

pawelbdg24, kusi mnie, żeby odpisać, ale będę twardy :D kilka miesięcy temu powiedziała mi, że jej nowy chłopak nie jest zadowolony z tego, że do mnie pisze, więc robi to za jego plecami.

-- 07 cze 2012, 12:33 --

Tomcio Nerwica, Pomożemy :!:

Przyjaźń wcale nie jest nienaruszalną więzią. Jest raczej jak olbrzymia, piaszczysta wydma, pozornie potężna i trwała, ale pewnego dnia budzisz się, a jej już nie ma.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Boże, nie ogarniam.. Każdy co innego. :D

dominika92, już czajnikuję. :D

-- 07 cze 2012, 11:34 --

A mi ten Idiota nie odpisuje. :evil: Pewnie znowu gdzieś wsadził ten swój fikuśny telefon. Ironio.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mushroom, Znam :P cierpię , zakochałem się w dziewczynie bez wzajemność niestety , jak myślicie , jak włamie się się przez z balkon i zaskoczę ją z szampanem w wannie , to zaimponuje jej ? :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

vif, :mrgreen: W sumie nie mam nic do picia (normalnego,nie %), "lokalny" żul się mnie pytał czy bar otwarty, a 2 spranych (po imprezie też pewnie) ludzi pytało czy autobusy jeżdżą...

i po co komu święta : D.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Stark, znam ten film na pamieć i książkę też.

Ale zawsze beczę :why::D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.