Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

LATEK50, jacy Wy dziś uczynni :angel:

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja po kawie zaserwowałam magnez do picia, :D i słuchamm chilli zet

http://www.chillizet.pl/externals/online-player/online-player.html

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzień dobry :smile:

LATEK50, o dziękuję za cukier, bo wlaśnie mi się skonczył i piję kawę bez cukru :D a jestem zbyt leniwa, by skoczyć teraz do sklepu :roll:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

LATEK50, 5 minut drogi, ale skonczyloby się nakupowaniem jakiś słodyczy przy okazji, a obiecalam sobie zacząć zdrowo i normalnie jeść :D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

*Wiola*, no tak, dzięki, w sumie zawsze można jeszcze myć ciepłą wodą i płynem do naczyń :P choć ten środek co pokazałam chyba ostry nie jest..no ale coś czuję, że i tak nie dam rady nim myć, albo umyję jedną szafkę i będę wietrzyć i znowu panikować :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dominika92, a może spraw sobie gumowe rękawice i taką specjalną maseczkę na twarz jak mają np. chirurdzy? :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

LATEK50, nie, chce mi się bardzo, naprawdę, po prostu sobie wmawiam, że coś mi będzie.. :(:( może się jeszcze przełamię dziś..

-- 04 cze 2012, 13:44 --

Snejana, :mrgreen::mrgreen: tylko, że do takiego środka podobno jest to zbędne..to kwestia głupich lęków, a nie faktycznego zagrożenia..:(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.