Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Stark, dla świętego spokoju idę naostrzyć łańcuch w pile spalinowej i dokupić trochę benzyny do koktajlów Mołotowa. kto wie kiedy zaraza z USA zakatuje nas. :mrgreen:

-- 03 cze 2012, 11:08 --

pawelbdg24, czesc

"nerwice upaństwowić moderacje wypierdolić"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

slow_motion, BARDZO dziwne, ze podobnych patologii jakos nie rozdmuchuje sie w Polsce, gdzie wystepuje b. czesto, tylko sprawy typu och! sasiad napadl z siekiera albo ach! zakonnica pobila dziewczynke! A USA to wyjatkowo wyczulony na pomoc socjalna kraj. Tyle ode mnie. :?

I w ogole dzien dobry.

sml_serbia.jpgpost-371-1226523954.gifConfederate_Battle.gifsfa10.jpg

KOCOBO JE CPБИЈА!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

slow motion, widzialam, że zombie apocalipsa kiedyś się zacznie! idziemy walczyć :D

-- 03 cze 2012, 12:06 --

Transfuse, hej ;)

LATEK50, ciekawe czy dobry ten móżdzęk, jedyne "egoztyczne" jedzenie jakie jadłam to małże i krewetki :roll:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Transfuse, smakują jak szynka :D

LATEK50, muszę kiedyś spróbować :roll: słyszałam, że ludzie na świecie nawet oczy ryb jedzą i węże, fajnie by było kiedyś tego wszystkiego spróbować :D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, Przysmakiem plemion Berberów są kozie jądra ... Na Syberii rarytas stanowi oko Jaka... a gdzieś w Polinezji uczta to owoc Duriana, którego nie można nawet przez granicę przewieźć. Jednym słowem masakra :D

Przyjaźń wcale nie jest nienaruszalną więzią. Jest raczej jak olbrzymia, piaszczysta wydma, pozornie potężna i trwała, ale pewnego dnia budzisz się, a jej już nie ma.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

oglądałam kiedyś w Top Gearze jak bodajże w Wietnamie pili wódkę z krwią węża, fajne cuda :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, A nie widziałem tego odcinka ... Ostatnio zauważyłem, że polski Automaniak trochę wzoruje się na Brytyjskim programie. Trudno ocenić czy to dobrze, czy źle ...

Przyjaźń wcale nie jest nienaruszalną więzią. Jest raczej jak olbrzymia, piaszczysta wydma, pozornie potężna i trwała, ale pewnego dnia budzisz się, a jej już nie ma.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Transfuse, ja tam tylko brytyjski oglądałam, tylko gdy miałam bbc entertaiment :-|

Stark, no co, też mięso ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.