Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

slow motion, Dero Goi, moja miłość numer 66. :mrgreen:

Snejana, o jak miło, mój pokój czeka na sprzątanie... :lol::lol:

Właśnie spaliłam popcorn. Taki gotowy. Do mikrofali. Zginę z głodu kiedyś :pirate:

-- 24 maja 2012, 14:54 --

amelia83, powodzenia, kciuki trzymam ;)

1ktauj0

All my life I’ve been so lonely

All in the name of being holy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

slow motion, a TY kochana co studiujesz, czy końcysz już chyba...

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Abbey, ten popcorn to max 3 min a ile trzymałaś? :pirate:

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Abbey, ach ta młodzieńcza miłość. Pamiętam te czasy jak Kochałam się w Bryanie Adamsie z N'Sync(czy jakoś tak) a wszystkie dziewczyny szalaly za Carterem. Zresztą zawsze byłam inna. Mowi o tym fakt, że byłam czarodziejka z Plutona , która pojawiała się raz na 5 odcinków :lol:

Bellatrix, niestety nie jestem w stanie, a poza tym najnormalniej w świecie... nie chce mi się :P mnie też czeka materiał do ogarnięcia, ale póki co muszę odchorować.

▪█─────█▪

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia83, a taka tam pedagogika z psychologią. Miałam trochę przerwy, ale w tym roku muszę podejsc do obrony.

-- 24 maja 2012, 14:06 --

Bellatrix, w sumie to ponad 100 stron wszystkiego się nauczyć, więc tragedii być nie powinno. Przy tych Twoich 680 to bułka z masłem ;)

▪█─────█▪

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

slow motion, o, znam typa, chyba... :lol:

No cóż, jedne mają biebera, jedne rówieśników, a ja się zadowalam mężczyzną z kryzysem wieku średniego.. :lol:

Bellatrix, pisemne są o wiele lepsze, można pokombinować, ustnie jest gorzej...

1ktauj0

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

slow motion, ja też chciałam iść na to; miałam 1 podejście i zrezygnowałam, przez chorobę; to super :105:

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mirabeleee, hejka, jak tam ?

-- 24 maja 2012, 14:24 --

mam rozmowę przesuniętę na 17

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia83, luz, na dwóch lekcjach byłam. Bandażowanie zaliczyłam.

Kwalifikacyjną rozmowę? 8)

-- 24 maja 2012, 14:29 --

o! !O o! rozpatrzyli mi pozytywnie podanie. 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mirabeleee, jop

jakie bandażowanie ? :roll::?

-- 24 maja 2012, 14:29 --

Mirabeleee, gratulacje kochanie :yeah:

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mirabeleee, aaaaa to luz

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Abbey, bingoł. Też macie? W sumie fajne, mi się podoba. Jedyny przedmiot, z którego nie potrzeba notatek bo wszystko się pamięta. :D

A u Ciebie jak ze szkołą?

amelia83, to rozumiem, że zadzwonili wczoraj, tak?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie, nie zadzwonili idę na inną rozmowę :yeah:

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mirabeleee, nie złożyłam podania, nie zrobiłam zdjęć, nie dostałam papierów od kochanej Unii i stoję w miejscu... Muszę te papiery zanieść razem z podaniem, nie mogę ich potem donieść... biurokracja... :?

Piękny av :105:

1ktauj0

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.