Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Znam ten ból jeśli chodzi o szkołę , z tym , że ja nienawidzę się uczyć tych głupot. Jak chce zostać w przyszłość np archeologiem , to po co mi wiedzieć jak się rozmnażają żaby albo którego roku miejsce miała wielka bitwa pod monopolem .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Znam ten ból jeśli chodzi o szkołę , z tym , że ja nienawidzę się uczyć tych głupot. Jak chce zostać w przyszłość np archeologiem , to po co mi wiedzieć jak się rozmnażają żaby albo którego roku miejsce miała wielka bitwa pod monopolem .

DOKŁADNIE.

idę, pa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, Ależ to bardzo przydatne wiedzieć o dysocjacji kwasów...

na chuj mi wiedzieć co to dysocjacja, system edukacji jest tak denny że aż się dymi .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Stark, Tylko co z tego , że my uważamy , że to będzie nam niepotrzebne ? kogo to obchodzi ? niestety w tym kraju nie tylko w tej kwestii , nasze zdanie jest gówno warte . Acta też nie chcieliśmy , tylko kogo to obchodziło ? tak samo jest ze szkołą , 80% wiedzy jest bezużyteczna , ale mamy się tego uczyć bo ... musimy i tyle ... bezsens.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobry pomysł , tylko co nam to da ? weżmie się za nas jakieś CBA , rozpracują nas i jako założycieli takiego stowarzyszenia zamkną :D:mrgreen:

W sumie niezłe jaja , jakby za coś takiego nas zamknęli , ale ma to swoje plusy pomyślałbym , że coś się w moim marnym życiu udało :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lady Em., Działali od okresu Kamakura do okresu Edo (1868) za późno na bycie ninja :<

Co do CBA - system jest tak niszczycielskim narzędziem że niestety potrafi zdewastować człowieka więc ciężko z tym.. :mrgreen: .

Tomcio Nerwica, Zawsze jakieś pocieszenie... :<

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lady Em., Pamiętam :mrgreen: ale widzisz oburzyli się i co im z tego ? mogli sobie pogadać , bo mundurki musieli nosić :mrgreen:

Do tego taka organizacja ma sens , jeśli chodzi o podkładanie bomb ( tak wiem za dużo gier ) bo samo hejtowanie przez internet to strata czasu :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dominika92, przerąbane... Ja chodziłam niecałe 5 miesięcy w jakiejś durnej kamizelce.

-- 21 maja 2012, 18:30 --

ech, idę pilnować brata... odezwę się wieczorem. Może ten wkurw mi przejdzie :-|

Je ne comprends pas!

borderline

nerwica lękowa

nerwica natręctw

zaburzenia adaptacyjne

http://www.onedepression.blox.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wróciłam do domu z piwkiem i pizza to się domownicy ucieszyli :mrgreen:

a ja godzinę wcześniej nadawałam na nichna terapii, teraz mi się wydaje ze to byly bzdury :oops:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.