Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

_wovacuum_, nieeee, gorzej się poczułam jak co miesiąc podczas "czerwonych dni" ;) a truskawki też bym zjadła...ze śmietaną i cukrem..

teraz raczej obiadki staram się gotować :) w ramach pms-u zazywczaj jest obżarstwo i świńskie żarcie..tak to lubię gotować i próbuję się rozwijać więc mam motywację, zwłaszcza jak już jest na tyle dobrze że sama latam po zakupy na bazar :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

_wovacuum_, hehe dzięki, oby teraz te miesiączkowe dni przeżyć i muszę od nowa, nie chcę zmarnować swojej pracy. ;)

oj tak..świeże warzywa, owoce, upiekłam ciasto dwa dni temu nawet :) muszę dalej próbować :) chyba dziś kupię te truskawki..choć chłopak twierdzi, że to jeszcze ma smak trawy a nie truskawek :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hejka, siedziałam u babci w szpitalu, nie będzie lepiej powiedzieli lekarze, obrzęk mózgu się powiększył i nic więcej nie mogą zrobić . Babcia będzie musiała mieć opieke 24/ doba.

A co u Was??

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja sie przyczolgalam od kosmetyczki.. zdecydowanie nie mialam dzis dnia na wosk...dobrze ze tylko pachy robilam a nie bikini bo bym tam jej z bolu wyla :roll:

Nie musze byc najlepsza ze wszystkich. Wystarczy, że będę trochę lepszą sobą, niż byłam wczoraj.

Kazdy współczuje słabym.. na zazdrość trzeba zapracować ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.