Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Mirabeleee, wyglądasz młodo, ale sądziłem, że w okolicach 18lat masz. ;) Takie skrzywienie mam, bo na roku żadnej z dziewczyn nie dałbym 24 lata. Niemal wszystkie wyglądają na 18-20 lat. Przez to mam pewnie taki zaburzony system oceniania wieku. :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Marsal2, dobrze słyszec bo w realu ponoć na 13 wyglądam. Chociaż po zmianie fryzury trochę 'wydojrzałam' może. :D

Ja u facetów nigdy nie jestem w stanie określić wieku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mirabeleee, z facetami mam problem w drugą stronę. ;) Wyglądają mi na starszych niż są w rzeczywistości. Jedynie z młodzikami do 16lat nie mam większych problemów.

Jeżeli w realu serio wyglądasz na młodszą niż jesteś, to tylko się ciesz. ;) Teraz może Cię to irytować, ale za parę lat będziesz się cieszyć jak dziecko z tego powodu. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ktoś, na kogo nie mam wpływu, zwalił sprawę, a jutro w szkole to ja będę ofiarą. Jak zwykle, z resztą.

Jakieś choróbsko rozkłada mnie na łopatki, z dnia na dzień gorzej, ale oczywiście nic mi nie jest i będą mnie leczyć wapnem :bezradny: No i jutro znów zaczyna się tydzień, a w ten weekend bardziej się zmęczyłam tymi lękami niż odpoczęłam...Jak ja pragnę tak tygodnia wyłączenia się ze świata... :bezradny:

1ktauj0

All my life I’ve been so lonely

All in the name of being holy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bellatrix, Bu.... :-|,ja też chcę :

ale w tym zapyziałym mieście pewnie będzie za 100 lat, zafajdane zadupie...

można też jechać do Bielska...

nie wiem :<.

Jak wrażenia? warto iść?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z filmów to ja wyczekuję Prometeusza, a superbohaterów to wolę raczej w formie komiksowej.

Też Wam się nic nie chce? Ja jak sobie pomyślę o poniedziałku to mi się słabo robi.

Jesus, won't you fucking whistle

something but the past and done?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nerd, Mi może nie do końca,bardziej mnie szarpie jak sobie pomyślę o codziennym p*rdoleniu farmazonów w robocie przez koleżanki, o wnusiach,dzieciach,ploteczkach, i o tym że nie powinno się narzekać bo życie jest piękne -,-. fck this shit.

Bellatrix, Czyli mówisz że warto...myślałem że w kinie oglądałaś.

Btw, to ty wczoraj o 12 czy 1 w nocy wystrzeliłaś posta naszego "niespełnionego ogiera" w kosmos :<?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bellatrix,

to zazdroszczę, bo u mnie mimo, że dopiero 17sta w całym mieszkaniu półmrok, bo zebrały się ciemne chmury i cały czas popaduje

okropna pogoda, najchętniej to bym poszła spać, ale próbuje się uczyć mojej prezentacji :roll:

Mówisz o miłości i sprawiasz mi ból

Ja śnie o wolności i bardzo chcę żyć...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć wszystkim

Stark, mam w robocie to samo , każda pie*doli o tym samym , co jej wnuczek wczoraj zjadł , czego to nie dokonał jej syn , a jak się pracuje 8 godzin dziennie , to nie dość że człowiek musi robić tyle czasu , to jeszcze trzeba wysłuchiwać te głupoty.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.