Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

LATEK50, psinka :105:

Ja mam pół dla siebie, a drugie pół tak dla odmiany też dla siebie. :P

:lol:

Nie musze byc najlepsza ze wszystkich. Wystarczy, że będę trochę lepszą sobą, niż byłam wczoraj.

Kazdy współczuje słabym.. na zazdrość trzeba zapracować ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lady Em., juwenalia krakowskie?

beti19, nie, ja od 5 lat studiuję. Ale co z tego skoro obecnie na zajęcia jeżdżę w kratkę, bo czuję sie tak koszmarnie. Jednak przez całe to 5 lat uczyłem się jeden raz - przed obroną, więc stwierdzenie, że się uczę też jest nadużyciem. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bellatrix, złapałam dwóję za odpowiedź z semestru i 4 za pracę,oraz 3 czwórki za rysunki.

Kiepsko mi idzie,ale jakoś idzie.Jestem najgorsza z grupy (to tzn. z trzech dziewczyn włącznie ze mną trzy)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bellatrix, dokładnie ;) to okropne. Szczególnie kiedy nauczyciel zwraca mi uwagę że nie uważam, a ja nawet nie potrafię powiedzieć jaki jest temat lekcji. Piszę coś bezwiednie, nie wiedząc co.

Je ne comprends pas!

borderline

nerwica lękowa

nerwica natręctw

zaburzenia adaptacyjne

http://www.onedepression.blox.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dominika92, to jeszcze nie koniec świata- mi pies zgryz telefon i okuralry przeciwsłoneczne kiedyś :D

przedawkowałam pizze.. zdrzemnęłam się na chwilę, wstaję a tu...znów pizze zamówili, potrzebuję pizzowego detoksu... ale to jutro

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, pizza, mniam :105: jutro robię sobie kurczaki z chrupiącą panierką jak w KFC :P

dominika92, mój pies przez 4 lata codziennie sikał, więc naprawdę, nie masz tak źle :D

Je ne comprends pas!

borderline

nerwica lękowa

nerwica natręctw

zaburzenia adaptacyjne

http://www.onedepression.blox.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.