Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Laimo, mam znajomą, która ponad 15 lat pracowała w kwiaciarni i wiem, że na początku tez nie było Jej łatwo. To wymaga czasu....dlatego nie trać nadziei.. :nono::nono:

"Cierpliwość jest podporą słabości, niecierpliwość - ruiną silnych"

"Nie możesz dokonać wyboru, jak umrzeć. Ani kiedy.

Możesz tylko zdecydować, jak żyć. Teraz"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no, że siedzisz w domu sama, nie wychodzisz itd. myślisz o tym coraz więcej i coraz bardziej się nakręcasz.

staraj się myśleć o czymś innym, albo spróbuj coś ugotować albo pobawić się ze zwierzakami i myśli odejdą w kąt.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

gdybym miała możliwość... :105: to bym sobie właśnie siedziała pod kołdrą i oglądała jakieś durne TLC, pijąc herbatę i tuląc na przemian narzeczonego albo kota :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja tam jestem domatorem, lubię się leniwić w domu, ewentualnie pogotować coś albo posprzątać

nieźle się trzymacie skoro P jeszcze pracy nie znalazł (chodzi mi o to że chyba nie ma takiego parcia,że Wam kasy brakuje) :) no ale życze mu powodzenia, bo wiadomo, praca się przyda!

jak Twoje szczurki?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no trzymamy się bo mamy pomoc rodziców. ;) niestety ciężko z tą pracą..tzn. byle jaką by już dawno znalazł, ale zależy mu na lepszej, a to już nie takie proste. :) pewnie, że się przyda, bo już nawet on wpada w dołki z tego siedzenia w domu ;)

szczurasy dobrze, łobuzują, ale zdrowe na szczęście, zapalenie oskrzeli nie wraca :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bellatrix, trochę słabo. Zawsze jak jadę na zajęcia uczelniane, to wracam z jeszcze większymi kompleksami...

Dziękuję, chociaż zazwyczaj słyszę, że jest gruby i ma bardzo dziwną twarz :lol:

A Ty jak dziś się czujesz?

1ktauj0

All my life I’ve been so lonely

All in the name of being holy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Vett, masz kota? Musze obczaić

A moje samopoczucie jest ok, nawet bardzo jak nigdy pomimo męczącej tesknoty i wswpomnień

Niektóre stare rany nigdy się nie zabliźniają i krwawią przy najmniejszym nawet zadrapaniu.

Strach tnie głębiej niż miecze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.