Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Bellatrix, sorry, nie ma propozycji na obiadek :roll: Może coś rozgrzewającego :D

Przepraszam, ale jak sytuacja z bratem... coś kiedyś pisałaś na forum?

Najtrudniej jest widzieć słońce… wierzyć w słońce i nie czuć ciepła. /H. Poświatowska/

Nigdy, nigdy nie żałuj, że zrobiłaś cokolwiek, jeśli robiąc to, byłaś szczęśliwa /Dorotea de Spirito/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kornelia_lilia, na przeziębienie Amol ;)

A biała herbata jest w różnych cenach, tak jak wszystkie. Przeciętnie tak 4-7 zł.

Najlepsza jest chyba z liptona za 7 z kawałkiem.

A zieloną ostatnio dorwałam w biedronce z ananasem, z grejfrutem i z jaśminem (trzy różne znaczy, świruję na punkcie finezyjnych herbatek).

I piję bez cukru, bo a)cukier tuczy b) tak mi bardziej smakuje.

-- 13 lut 2012, 11:30 --

Bellatrix, moi zawsze marudzą na to co ugotuję. Nawet jak wszystko zjedzą :P

'Każdy z nas jest łodzią, w której może się z potopem mierzyć,

cało wyjść z burzowej chmury, musi tylko w to uwierzyć"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bellatrix, przykro to słyszeć, że tak wygląda sytuacja z Twoim bratem. Może, jak będzie starszy to pójdzie sam do specjalisty.

L.E., będę pamiętać, że ta z Liptona najlepsza... kiedyś zaszaleję i sobie kupię ;)

Najtrudniej jest widzieć słońce… wierzyć w słońce i nie czuć ciepła. /H. Poświatowska/

Nigdy, nigdy nie żałuj, że zrobiłaś cokolwiek, jeśli robiąc to, byłaś szczęśliwa /Dorotea de Spirito/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja nie dosładzam napoi 15 lat to większość mojego życia

też lubię zbożówkę i herbatę czerwoną

Bellatrix, zepsuj,a co tam :pirate:

dlaczego nie jesz obiadów?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kiya, violik, hellołł :D

Bellatrix, właśnie, co Ty jadasz... żebyś jakieś anemii się nabawiła czy czegoś innego :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bellatrix, ach..wkurzyłam się na Twoją mamę,co Ona z Wami robi :evil: obydwoje indywidualne :roll: nie sądzę,żeby było to konieczne

Już się przebadaj.Może masz anemię :-|

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bellatrix, chyba nie do końca to wszystko rozumiem... W sensie Twoja mama stwierdziła, że Twój brat potrzebuje indywidualnego nauczania, ale psychologa to już nie? Dziwne to jest dla mnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bellatrix, niepokojąca jest sytuacja Twojego brata. Przy indywidualnym rodzic dostaje kasę?

Cześć Amon_Rah, :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bellatrix, przykre to co piszesz. Bo wynika z tego, że Twoja mama nie pomaga ani Tobie ani Twojemu bratu :(

Nie wiem co pisałaś wcześniej, ale czy Twój brat ma jakichś znajomych czy jest zupełnie sam?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bellatrix, ach tak, już rozumiem. Brak słów na to wszystko :roll: Dobrze, że ma Ciebie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bellatrix, przykro mi, że nie mam dobrej rady na taką sytuację :-| Chyba pozostaje wiara i nadzieja na lepsze jutro.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Drogie wronki, ściągnął mi się odcinek "Z Archiwum X". Mykam więc go obejrzeć, a potem dziob dziob dziob dziobię Ogólną metodologię badań naukowych. Złoooo. Proszę trzymać kciuki jutro o 9 ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Prawie nie wychodzi z domu...czasami tylko zdarzy się,że gdzieś wyjdzie,ale wraca z placzem,bo inne dzieci go wyzywają...

Człowiek by pomyślał, że tego typu barbarzyństwo pozostało w zamierzchłej przeszłości dwudziestego wieku, a tu dalej się coś takiego dzieje. Można utracić wiarę w ludzkość.

INFJ 1w9

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam ogromną prośbę...czy ktoś z Was może skontaktować mnie z *Moniką*, podam swój nr 510265921, sprawa jest poważna, chodzi o pomoc młodej dziewczynie.

"Cierpliwość jest podporą słabości, niecierpliwość - ruiną silnych"

"Nie możesz dokonać wyboru, jak umrzeć. Ani kiedy.

Możesz tylko zdecydować, jak żyć. Teraz"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.